1. Restaurantprofiel
  2. 6 yummy gerechten die je bij Skybar kan eten!
6 yummy gerechten die je bij Skybar kan eten!

6 yummy gerechten die je bij Skybar kan eten!

  • Leestijd: 4 min

Een avondje uit met vrienden terwijl je geniet van het beste uitzicht van 't Stad? Skybar is the place to be! Geniet van enkele frisse cocktails, laat je gaan op de vetste beats en relax samen met je vrienden. En als je hier een hongertje van krijgt, laat de fun niet achter je liggen! Wij staan klaar voor je met het lekkerste eten. Maar nu komt het moeilijke gedeelte: kiezen wat te eten!

Hier zijn 6 yummy gerechten die je bij Skybar kan eten!

1. De fantastische ballen van Balls & Glory

Deliveroo

Je weet wat ze zeggen, no balls no glory. Hetzelfde geldt voor je eten! Al eens een meatball van Balls & Glory geproefd? Met kip of liever gekruid, of misschien geraak je er wel met iets veggie aan uit. Geserveerd met de lekkerste stoemp die je ooit zal proeven (behalve die van je moeder, maar zij staat niet op Deliveroo, toch?) en de meest ongelofelijke saus.  

2. De heerlijke fish and chips van Bia Mara

Deliveroo

Zijn Fish en Chips niet het beste gerecht om samen met vrienden te eten? De lekkerste zeevruchten met het beste uitzicht van de stad komt van Bia Mara. Te delen of om zelf op te eten, de keuze is aan jou! Maar als we jou waren zouden we al dat lekkers voor onszelf houden...

3. De hemelse burgers van Ellis Gourmet Burger

Deliveroo

We all love Ellis! Op de trein, op kantoor, of helemaal op de Skybar. Ellis Gourmet Burger stelt nooit teleur. Deze heerlijke burgers zullen je in de zevende hemel brengen. Het beste van al, je hoeft niet eens de Skybar te verlaten om ze te krijgen. Neem gerust een slokje van je cocktail en wacht tot al dat lekkers toekomt!

4. De verrukkelijke sushi van Umi Sushi

Deliveroo

Je slaat nooit de bal mis met sushi! Bestel je een grote boot met sushi om te delen met je vrienden. Maki, Nigiri of zelfs Pad Thai! Julie zullen zonder twijfel dé coolste mensen van dit feest zijn.

5. The lekkere Dim Sum's from Lucy Chang

Deliveroo

Dim Sums werken gewoon altijd, met vlees of zonder, om te delen of om helemaal zelf te verslinden. Dim Sum is the way to go! Je kan ook gerust Pad Thai bestellen maar we garanderen niet de properheid van je kleren nadien...

6. Tarbot met kreeft en prei van L'épicerie du Cirque

Deliveroo

Tarbot met huisgemaakte ravioli van kreeft en dragen, gestoomde prei en knapperige raap. Klinkt fantastisch, niet? Wel, het is een van de heerlijke gerechten die je kan eten van L'épicerie du Cirque. Naast ongelofelijke gerechten zoals deze hebben ze ook voorgerechten om te delen. Fancy!

PRAKTISCH

Skybar in Antwerpen is open van 1 juli en blijft heel de zomer open (van 16u tot middernacht) voor verscheidene evenementen en happenings. Het menu is samengesteld uit maaltijden van Balls & Glory, Bia Mara, Ellis Gourmet Burger, Umi Sushi, Lucy Chang and L'épicerie du Cirque. Je kan je reservatie hier aanvragen. Vragen? Stuur al je twijfels en vragen naar info@skybarantwerp.com.

Toch een avondje thuis? Bestel op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application