1. Restaurantprofiel
  2. Tijd voor een lunch op het gras bij Eat Love Pic-Nic
Tijd voor een lunch op het gras bij Eat Love Pic-Nic!

Tijd voor een lunch op het gras bij Eat Love Pic-Nic

In het centrum van Gent, in het midden van alle drukte van de stad bevindt zich de coolste secret hideaway  van de stad. Tijd voor een lunch bij Eat Love Pic-Nic denken wij. Een echte oase van rust om te chillen, lezen en natuurlijk om te eten! Geniet van een heerlijke spritz cocktail terwijl je geniet van het zonnetje (als de weergoden in België goed gezind zijn).  

Deliveroo

Je kan je eigen picknick meebrengen maar je kan je favoriete eten ook tot bij je laten leveren. Laat dat perfecte plekje in de zon dus niet liggen en bestel bij de lekkerste restaurants van Gent! Vree wijs! Met een groep vrienden? Sushi wacht op je! Nog een beetje aan het uitkateren van de dag ervoor? Burgers all the way. Nog plaats voor een dessertje? Eat Love Gelato wacht op je!

Deliveroo

Sluit het weekend in schoonheid af met een brunch op het gras! Neem je picknick lakentje mee, zoek je het beste plekje op en wacht op die zalige brunch!

Honger gekregen? Rep je als de bliksem naar Eat Love Pic-Nic, zoek je een leuk plekje op en geniet van het beste eten ooit in het gras!

Deliveroo

Eat Love Pic-Nic: Veldstraat 55, 9000 Gent.

Open 7/7 van 12 tot 22u tot 17 september.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application