1. Restaurantprofiel
  2. Picknick and the city: Mechelen editie
Picknick and the city: Mechelen editie

Picknick and the city: Mechelen editie

Mechelen: de stad met het Dijlepad, het St. Rumbold's Kathedraal, Planckendael en de beste restaurants. Of je nu een dagtoerist bent, met je vrienden een picknick organiseert of gewoon van de zon wil genieten tijdens je lunchpauze, wij hebben zeven restaurants geselecteerd om je picknickmand mee te vullen. Te bestellen bij Deliveroo natuurlijk.

Le Pain Quotidien

Deliveroo

Als Belg ben je zeker en vast opgegroeid met brood en wie weet eet je dit nog steeds dagelijks. Bij Le Pain Quotidien, oftewel het dagelijks brood, kan je genieten van brood met net dat tikkeltje extra. Één voor één gemaakt met het oog op eenvoud, kwaliteit en een bom van smaken. Geen grote fan van brood? Kies dan voor één van hun heerlijke slaatjes. Je zal niet teleurgesteld zijn!

Picknick met Le Pain Quotidien

Ni Hao

DeliverooAls de zon net een tikkeltje te hard schijnt, en het idee van een warme maaltijd je de kriebels geeft, is sushi the way to go - heerlijk fris en gemakkelijk om te delen. Bij Ni Hao krijg je sushi van de bovenste plant! Wij raden een menu aan voor jou alleen of met vrienden.

Picknick met Ni Hao

Basic Italian

Pasta ò Pasta, jij zal altijd een plekje hebben in ons hart en in de picknickmand. Niets beter dan een pasta bolognese van Basic Italian en een wijntje met als uitzicht de zonsondergang en de lichten van de stad. Italië in het hartje van Mechelen. Waarom niet?

Picknick met Basic Italian 

Il Cardinale

Deliveroo

De heiligste burgers van Mechelen vind je bij Il Cardinale. Dat geloven we best, met burger namen als Il Cardinale, best te genieten aan het St. Rumbold's Kathedraal,en de Baby Jesus, voor de kleine eters onder ons. We betwijfelen ten zeerste hoe heilig The Godfather burger is, dat kan enkel jij bepalen. Gevaarlijk lekker is hij alvast wel!

Picknick met Il Cardinale 

GourmetBar

Deliveroo

Als je picknickmand net dat tikkeltje extra verdient, dan ben bij GourmetBar in Mechelen aan het juiste adres. Een favoriet van jullie en van ons is de Gourmet Bar Burger met 100 % puur rundsvlees of de Nord Sea Burgers met een gepaneerde kabeljauw. Yum!

Picknick met Gourmetbar

Al Parma

DeliverooAuthentic Italian food en wat wil je nog meer? Bij Al Parma kan je natuurlijk kiezen voor een pizza of een pasta, maar waarom niet gaan voor Sauté Cozze e Vongole of de Capresi di Bufala? Beiden heerlijk warme voorgerechten. Probeer het en ondervind zelf wat we bedoelen.

Picknick met Al Parma 

Dim Sum

Weg met de boterhammen! Bij Dim Sum kan je je picknickmand vullen met de beste Mechelse Asian streetfood. Wij dachten te starten met Dim Sum en Springrolls om erna af te sluiten met een pittige wokgerecht. Met kip, vlees of groenten? Aan jou de keuze!

Picknick met Dim Sum

Ontdek nog zoveel meer restaurants in Mechelen om je picknickmand mee te vullen bij Deliveroo. Wij leveren jouw favoriete gerechtjes tot  jouw vaste picknickplaatsje!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application