1. Restaurantprofiel
  2. Picknick and the city: Kortrijk editie
Picknick and the city: Kortrijk editie

Picknick and the city: Kortrijk editie

Kortrijk: de stad aan de Leie, het Begijnhof, kleine gezellige straatjes, cultuur en de beste restaurants. Wees gewaarschuwd, Kortrijkzanen weten maar al te goed wat heerlijk eten is. Met dit zomers weertje, is picknicken in Kortrijk een must! Hieronder zeven toprestaurants om je picknickmand mee te vullen, te bestellen bij Deliveroo natuurlijk.

Sweet Lime  

Deliveroo

Good food = good mood. Dat weten ze bij Sweet Lime beter dan wie dan ook! Een favoriet van ons en van jullie: de overheerlijke nachos met zure room, jalapenos, tomaatjes, guacamole en cheddar. Toch liever wat stevigs in de mond? Ga voor de klassieke pasta carbonara of pasta bolognese. Altijd een goede keuze.

Picknick met Sweet Lime

Louis' Burger Bar

  Deliveroo

Bij Louis' Burger Bar krijg je 100% vers bereide burgers met huisgemaakte ingrediënten en vlees van premium kwaliteit. De zon, de Leie en Louis' burgers: de ultieme combo voor een avondje in de park.

Picknick met Louis Burger Bar

Petit Paris

Deliveroo

Wie droomt er nu niet van een romantische picknickje voor twee in Parijs, liefst met uitzicht op de Eiffeltoren? . Dit alles, zonder Eiffeltoren, kan je nu krijgen bij Petit Paris in Kortrijk, waar je ze jou voorzien van heerlijke pasta met wijntje en voor de echt Belgen onder ons, een pintje of twee.

Picknick met Petit Paris

Jack Premium Burgers

Deliveroo

Kortrijk weet het één en ander over burgers. Hoog op de lijst staat Jack Premium Burgers: kies hier tussen 100% grassfed rundsburgers, heerlijke kipburgers of biologische veggie burgers in een heerlijke geroosterd speltbroodje.

Picknick met Jack 

Moana

Deliveroo

De smaak van de zomer kan je altijd vinden in een versgeperste juice: één van de enige pleziertjes in het leven waar je je niet 'guilty' over hoeft te voelen. Bij Moana kan je al een gegrilde sandwich met een Juice krijgen voor slechts €10. Lekker gezond, gewoonweg Moana!

Picknick met Moana 

The Noodlebar

Deliveroo

Japanese udon noodles, egg noodles, rice noodles of eerdere de klassieke fried rice? Bij Noodlebar kan het allemaal. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te kiezen tussen maar liefst 21 gerechten, een eitje niet? Een picknickmand hoeft niet altijd gevuld te zijn met boterhammetjes!

Picknick met the Noodlebar 

Sakura

Deliveroo

Als de zon net een tikkeltje te hard schijnt, en het idee van een warme maaltijd je de kriebels geeft, is sushi the way to go - heerlijk fris en gemakkelijk om te delen. Bij Sakura bestel je een box voor jou alleen of een partymix als je picknick in het park met enkele vrienden uitloopt tot een echte buurtfeest.

Picknick met Sakura 

Ontdek nog zoveel meer restaurants in Kortrijk om je picknickmand mee te vullen bij Deliveroo. Wij leveren jouw favoriete gerechtjes bij jouw vaste picknickplaatsje!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application