1. Restaurantprofiel
  2. Picknick and the city: Hasselt editie
Picknick and the city: Hasselt editie

Picknick and the city: Hasselt editie

Te midden van de Limburgse fruitbomen en velden, vind je Hasselt, een parel van een stad. Gekend voor haar jenever en speculaas, herken je een Hasselaar altijd aan hun Limburgse vriendelijkheid en hun voorkeur voor restaurant eten van topkwaliteit. Bij deze tropische temperaturen is picknicken in het park een must. Wij hebben alvast zeven restaurants opgesomd om jouw picknickmand mee te vullen.

1/ Café Latino

Mexicanen weten het een en ander over hittegolven. Je kan er dus op vertrouwen dat zij weten wat te eten bij zulke warme dagen. Bij Café Latino kan je de mexicaanse keuken proeven in al haar geuren en kleuren.

2/ Botanique

Op de zuivelmarkt in hartje Hasselt kan je genieten van healthy yummy burgers en salades. Bij Botanique geloven ze dat bewust eten de kern is van gezond eten. En dat proef je. Van hun farm-to-table Limburgs Angus rund, zelfgemaakte sauzen, dagverse ingrediënten tot hun vetvrij bakproces, zijn zij uitgeroepen tot één van de beste burgerbar van België. Kortom, de moeite waard om hier eens te bestellen in het park.  

3/ Esaki Sushi

De beste traditionele Japanse keuken van Hasselt vind je bij Esaki Sushi. Geniet van artisanaal bereide sushi's en andere Aziatische specialiteiten. De zomer is pas echt van de partij met een sushi picnic in het park.

A post shared by Esaki (@esaki_sushi) on

4/ Tarte Tatin

Alles bij Tarte Tatin is van begin tot eind zelf gemaakt, met pure en eerlijke ingrediënten. Van lekkere croques monsieurs tot overheerlijke taarten. Een picnic van begin tot einde. Gemaakt met heel veel liefde en dat proef je!

A post shared by Tarte Tatin (@tartetatin19) on

5/ Cy'an

We hebben het al gehad over de beste Japanse keuken, maar nog niet over de beste Thaïs van Hasselt en omstreken. Dat is Cy'an! Waar de gerechten volgens de traditie authentiek en puur worden bereid.

6/ Reballion

Bij Reballion reizen je smaakpapillen naar verschillende plaatsen in de wereld. Hun vers bereide ballen hebben een recept geïnspireerd naar verschillende steden. Bovendien zijn ze lactose en glutenvrij. Met hun gezonde extra's als quinoa of couscous en een guilty pleasure, is je picknick compleet.

A post shared by Reballion (@reballionfood) on

7/ Ellis Gourmet Burger

11 steden in België alleen: Ellis Gourmet Burger heeft de standaarden van burgers naar een nieuwe hoogte gebracht. Ook Hasselt kan nu genieten van hun burgers bij hun thuis en bij dit zalig weer in het park.

Ontdek nog zoveel meer restaurants in Hasselt om je picknickmand mee te vullen bij Deliveroo. Wij leveren jouw favoriete gerechtjes bij jouw vaste picknickplaatsje!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application