1. Restaurantprofiel
  2. Picknick and the city: Brugge editie
Picknick and the city - Brugge editie

Picknick and the city: Brugge editie

Het Venetië van het Noorden heeft alles te bieden wat je nodig hebt op een zomerse dag: bootje varen op de Brugse reien, cultuur, geschiedenis en de beste restaurants. Met dit zomers weertje, is picknicken naast het of op water een must! Hieronder zeven toprestaurants om je picknickmand mee te vullen, te bestellen bij Deliveroo natuurlijk.

Bohio

Balans is belangrijk in het leven. Een groen sapje vandaag, een ijsje morgen. Bij Bohio ben je meteen goed voor een vers geperste juice, smoothie of slaatje. Fun Fact: iedere slaatje neemt je picknickmand naar een exotische plaats, je hebt de Bollywood, de Mexico, de Azia,… Wie zegt dat je je niet op vakantie kan wanen in hartje Brugge?

Picknick met Bohio

Thai Zen

A post shared by Alina Paltin (@alinapaltin) on

Wist je dat pittig eten bij warm weer helpt om je kerntemperatuur te regelen? Geef overhitting geen kans en bestel spicy food bij Thai Zen. Klein hongertje of kan je echt niet tegen spicy? Ga voor de homemade springrolls met kip of groenten: heerlijk fris en gezond.

Picknick met Thai Zen

Zushi

A post shared by Zushi Belgium (@zushibelgium) on

Als de zon net een tikkeltje te hard schijnt, en het idee van een warme maaltijd je de kriebels geeft, is sushi the way to go - heerlijk fris en gemakkelijk om te delen. Bij Zushi krijg je verse zalm en tonijn vanuit Zeebrugge. Yumm!

Picknick met Zushi

Bocca

DeliverooPasta ò Pasta, jij zal altijd een plekje hebben in ons hart en in de picknickmand. Niets beter dan een pasta bolognese van Bocca en een wijntje met als uitzicht de zonsondergang en de lichten van de stad. Italië in het hartje van Brugge.

Picknick met Bocca 

Miaow Miaow

A post shared by Zhang Miao (@miaowskitchen) on

        

Wil je je picknick net dat tikkeltje anders? Wat dacht je van homemade Chinese en Japanse specialiteiten? Bij Miaow Miaow in het centrum van Mechelen, kan je genieten van gefrituurde groenten of scampi's en van Bing, een Chinese hartig pannenkoek. Gemaakt van gierst deeg , mungbonen, ei, prei, koriander en een binnenkant naar keuze. Een pannenkoek is toch altijd een goed idee?

Picknick met Miaow Miaow 

Paul's Boutique

Deliveroo

Paul's Boutique weet het één en ander over burgers. Met over 40 verschillende burgers, is het praktisch onmogelijk om niet te vinden wat jij graag hebt! Dan hebben we het nog niet eens gehad over de heerlijke frieten die je erbij krijgt.

Picknick met Paul's Boutique 

The Olive Street Food - Mediterranean Greek

Als er één land is die ons meteen doet denken aan vakantie, blauwe waters en heerlijk mediterraans eten, dan is het wel Griekenland. We kunnen ons dan ook geen betere keuze voor je picknickmand voorstellen dan The Olive Street Food. En net zoals de term het zegt, best te genieten op straat of op de boot. Kies voor een street box of griekse wrap, frietjes inbegrepen!

Picknick met The Olive Street Food

Ontdek nog zoveel meer restaurants in Brugge om je picknickmand mee te vullen bij Deliveroo. Wij leveren jouw favoriete gerechtjes bij jouw vaste picknickplaatsje!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application