1. Restaurantprofiel
  2. New to the Roo: 5 nieuwe hotspots in Antwerpen
New to the Roo: 5 nieuwe hotspots in Antwerpen

New to the Roo: 5 nieuwe hotspots in Antwerpen

Je favorieten van Deliveroo en de lekkere klassiekers ken je ondertussen al. Maar in een stad zoals Antwerpen gaat er elke week wel een nieuwe trendy hotspot open die wij graag met jullie willen delen! Ontdek nu de nieuwste restaurants om te proberen op Deliveroo!

Baraque Friture

Deliveroo

Vanaf zaterdag kan je Baraque Friture, een Fine dine Friterie gewoon tot bij je thuis laten leveren! Echt Belgisch eten, met dat tikkeltje extra, dat kan je verwachten bij Baraque Friture. Stoofvlees met bier en witloofsla, vol-au-vent of Luikse balletjes op topniveau wachten op je. Ga dus all out tijdens je cheat meal en bestel je de beste.frieten.ooit.

Baraque Friture: Marnixplaats 10, 2000 Antwerpen

Konditori

Deliveroo

Warm, krokant en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Bestaat er iets dat beter is? Het lekkerste brood van 't stad kan je nu ook bij je thuis laten leveren. Geen tripjes meer naar de bakker met ongekamd haar en stiekem nog in je pyjama, nee, jij kan gerust in bed blijven liggen!

Konditori: Schermersstraat 8, 2000 Antwerpen

Sum Sum & Bao Bao

Deliveroo

Een restaurant toegewijd aan Dim Sum en Bao's? Beter dan dit wordt het niet! In dit dubbele restaurant vind je aan de ene kant Sum Sum en aan de andere kant Bao Bao. De Bao's worden gevuld met varkensvlees, pulled pork, peking eend of garnaal. Wij krijgen er al het water in de mond van! Laat je verleiden door het lekkerste Aziatische eten, you deserve it!

Sum Sum & Bao Bao: Graaf Van Hoornestraat 2, 2000 Antwerpen

Barbarella

Deliveroo

I love pizza, you love pizza, we all love pizza! Je hoeft bovendien helemaal niet in Italië te zijn, met deze pizza's beleef je gegarandeerd la dolce vita en waan je je in enkele ogenblikken in La bella Italia. Pst! Ga je ter plaatse? Ze serveren ook excellente cocktails! Yes please!

Barbarella: Grote Markt 58, 2000 Antwerpen

The Shack

Deliveroo

Niets beter dan een heerlijke bagel als lunch! Wij zijn helemaal fan van The Shack en krijgen er maar niet genoeg van! Veggie, gezond of een stevige bagel? Ze hebben het allemaal! Voor de zoetebekjes onder ons hebben ze ook nog een bagel met Nutella en banaan… yum!

The Shack: Nassaustraat 22, 2000 Antwerpen

Heb je honger gekregen van al dit lekkers? Bestel deze toprestaurants en nog vele andere tot bij je thuis of op kantoor bij Deliveroo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application