1. Restaurantprofiel
  2. Julie’s House, met veel liefde en passie gebakken!  
Julie’s House, met liefde en passie gebakken!

Julie’s House, met veel liefde en passie gebakken!  

Wie gaat er nu niet watertanden van een doos gevuld met overheerlijke cupcakes of van een smeuïge chocoladetaart? Bij Julie's House geniet je niet alleen van al deze lekkernijen, je krijgt er bovendien een cosy inrichting, een persoonlijke bediening en een ongelooflijke passie voor bakken bij. Te proeven bij iedere hap natuurlijk. Wij namen even de tijd om samen te zitten met de eigenaar, Julie van Julie's House. Wist je dat ze al 9 jaar bestaan? Lees en ontdek hieronder meer.

Deliveroo

Alle taarten en cupcakes van Julie's House zien er fantastisch lekker uit! Welke is jouw persoonlijke favoriet?

Ik ben aan al onze cupcakes echt verslaafd. Aan cupcakes in het algemeen eigenlijk. Het gaat zelfs zo ver dat ik tijdens een reisje in New York mijn vriend langs alle mogelijke cupcake shops sleurde en dat we zo niet veel van de toeristische attracties gezien hebben. Ik was op dat moment wel zwanger, dus dat kan misschien veel verklaren.

Julie's House draait fantastisch goed. Wat is volgens jou het geheime ingrediënt?

Ik denk dat zowel mijn eigen passie als die van al mijn werknemers echt de drijvende kracht achter ons succes is. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk om menselijk en eerlijk te blijven naar onze klanten. Ik ben er zeker van dat onze klanten dat appreciëren en daarom blijven terugkomen.

Julie's House bestaat ondertussen al 9 jaar. Wat is jouw leukste herinnering?

Iets waar ik altijd ongelooflijk hard naar uitkijk, is de laatste avond van de Gentse Feesten. Julie's House is tijdens die periode elke dag open en het is dan ongelooflijk druk. Het is onze traditie om de laatste avond met het hele team lekker te gaan eten en daarna de hele nacht lang al het harde werk weg te dansen. Die nachten worden elk jaar opnieuw redelijk heftig en memorabel. De twee weken lange sluit die erop volgt is voor de meesten welkom. Haha!

Julie's House staat duidelijk niet stil. Kun je al iets verklappen over jullie toekomstplannen?

Ik droom van een hogere bereikbaarheid. Hoe meer mensen van onze taarten en cupcakes kunnen proeven, hoe beter. Op dit moment werken we aan een grotere keuken, zodat we efficiënter kunnen werken en onze klanten nog beter kunnen bedienen. Dat kan ik jullie al verklappen. Wat de nieuwe locatie van die grotere keuken zal worden, hou ik nog even geheim.

Deliveroo Je bent natuurlijk niet altijd aan het werk. Wat is de kers op de taart van jouw weekend?

Het weekend is voor mijn gezin. We zijn graag samen buiten en gaan bijvoorbeeld vaak fietsen aan zee. Iets wat vreemd genoeg ook relaxerend werkt, is opruimen. Het is alsof ik dan ook mijn hoofd aan het opruimen ben.

Als tijdens het bakken je oven in vlammen slaat en je huis gaat afbranden, welke drie items neem je dan snel nog mee naar buiten?

Ik heb een fantastische collectie kookboeken waarvan ik de beste toch zou proberen redden. En als ik heel eerlijk ben, dan zou ik ook snel wat juwelen en handtassen meenemen. Dat klinkt misschien wat materialistisch, maar het zijn de cadeautjes die ik voor mezelf heb gekocht na een succesvol jaar bij Julie's House. Dat mag ook eens!

 Het hoeft niet altijd taart te zijn om van te snoepen. Wie is voor jou het Heetste Pateeke?

Uiteraard is mijn eigen vriend mijn allerheetste pateeke. Maar vroeger had ik altijd een geweldige crush op Edward Norton. Die mag nog eens op tv komen!

Als afsluiter geven we je nog enkele dilemma's:

  • koffie/thee -> koffie
  • chocoladetaart/fruittaart -> chocoladetaart
  • cheesecake eten die naar zeep smaakt/zeep eten die naar cheesecake smaakt -> optie 2

Deliveroo

Wist je dat je deze week (9/10-15/10) gratis hun cupcakes en taarten kan laten leveren via deliveroo? Perfect voor bij de afternoon tea! Bestel hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application