1. Restaurantprofiel
  2. De beste restaurants van Europa op Deliveroo
De beste restaurants van Europa op Deliveroo

De beste restaurants van Europa op Deliveroo

  • Leestijd: 3 min

Reizen, nieuwe mensen leren kennen, naar afgelegen plekjes gaan en vooral… lekker eten! Ben je al je volgende citytrip aan het plannen en vraag je je al af waar je zal lunchen?  

Niemand beter dan Deliveroo om je te helpen met je zoektocht naar het perfecte restaurant. Tussen de pizza en bitterballen, terwijl je langs de beste Japanse en Cambodjaanse restaurant wandelt, ontdek onze top 10 van de beste restaurants in de Europese hoofdsteden. Buon Appetito!

Parijs 

Deliveroo

De stad van de liefde, de lichtjes, en vooral, de stad van het lekkere eten! Naast stokbrood te eten, of baguette, probeer eens te eten zoals de echte Parisiens. Ontdek de favoriete restaurants van Parijse food insiders.

Lees onze Top 10 restaurants in Parijs

Dublin

Deliveroo

Als je helemaal geen idee hebt was Iers eten is raden we je aan om het advies van de locals op te volgen. Ontdek het beste Ierse eten van Dublin met enkele internationale toprestaurants. Eindeloze opties! Een Guinness daarbij?  

Lees onze Top 10 restaurants in Dublin

Rome

Deliveroo

Waarschijnlijk denk je dat deze cityguide enkel een selectie is van pizza en pasta. Daar ben je mis! Naast de fantastische pizza, pasta en gelato die Rome te bieden heeft is er ook een ruim aanbod aan andere fantastische restaurants om te proberen! Eet als een echte Romein!

Lees onze Top 10 restaurants in Rome

Berlin 

Deliveroo

Berlijn heeft waarschijnlijk een van de coolste en meest diverse food scenes van ze allemaal. Ga niet naar die matige pizzeria maar ontdek de lekkerste plekjes waar al de trendy Berlijners naartoe gaan. Eet je buikje vol in deze stad met onze gids voor de beste street food restaurants, yum!

Lees onze Top 12 restaurants in Berlijn

Amsterdam 

Deliveroo

Zoveel lekkers te eten in Amsterdam! Vergeet vooral de klassieker, bitterballen niet maar probeer ook enkele nieuwe dingen. Ze hebben een ruim aanbod aan coole restaurants van over heel de wereld.

So much good stuff to eat in Amsterdam! Don't forget the local classic, bitterballen, but also try some new stuff, they have some really cool restaurants from all over the world. And who know, you might even discover a cool new neighbourhood meanwhile?

Lees Top 10 restaurants in Amsterdam

Loopt het kwijl al over je toetsenbord? Ontdek meer op Deliveroo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application