1. Restaurantprofiel
  2. De beste Mexicaanse restaurants op Deliveroo, let’s taco bout it!
De beste Mexicaanse restaurants op Deliveroo,  let’s taco bout it!

De beste Mexicaanse restaurants op Deliveroo, let’s taco bout it!

Haal je gekste salsa moves boven voor de Cinco de Mayo! Of toch liever salsa in je taco? Wij brengen je de lekkerste Mexicaanse restaurants te bestellen bij Deliveroo. Buen provecho!

Mex Y Fresh

Deliveroo

Scenario: je bent in Luik, het regent en je ervaart een oorlog in de buik met al de bijhorende(schaamtelijke) geluiden. Kortom, je hebt reuze honger en je kan wat zon gebruiken op je bord.

Bij Mex Y Fresh ben je op het juiste adres. Niet alleen geniet je hier van geheime recepten gemaakt van de verste ingrediënten, maar je bent ook je eigen chef. Geen mop! Echt waar! Maak je eigen burrito, taco of ensalades, Mex Y Fresh doet de rest.

Bestel hier de zon op je bord!

Mixco

Wil je je in Mexico wanen in het midden van 't Stad. Dan ben je bij Mixco in Antwerpen op de juiste plaats!

DeliverooMexicaans doet je snel denken aan nachos, tacos, burritos… Eén voor één topgerechten, maar heb je al gehoord van Mixco's huevos divorciados? Een heerlijk gerecht gemaakt van twee gebakken eieren, één met een salsa roja topping en de andere met een salsa verde topping. Beiden salsa's zijn van elkaar gescheiden met een lijn van bonen of chilaquiles. Klaar om je dagelijkse kost op te geven voor dit festijn?

Bestel hier.

La Esquina Mexicana

Deliveroo

Een belangrijke Mexicaans gerecht dat nog steeds ontbreekt in onze lijst is de sizzling chorizo. Als we aan deze varkensworst denken, associëren we het met Spanje. Wist je dat de Mexicaanse chorizo lokale chili pepers gebruikt? Heet toch?! Bij La Esquina Mexicana in Brussel vind je de beroemde chorizo quesadillas met gekarameliseerde uien. Een echte aanrader!

Bestel hier.

Chez Wawa

DeliverooZin in Mexicaans met een Californische edge? Bij Chez Wawa in Brussel kan je verschillende party combo's bestellen. Perfect voor een Mexican night met je vrienden. Ben ik vergeten te melden dat zij enkel verse ingrediënten gebruiken?

Bestel hier.

Chapo's

Deliveroo

In hartje Gent kan je de Mexicaanse sfeer beleven en proeven bij Chapo's. Wat dacht je van een heerlijke portie chili con carne of van een warme burrito gevuld met Mexicaanse pepers en guacamole. Bij Chapo's ervaar je de frisheid van verse ingrediënten in combinatie met de echtheid van de Mexicaanse keuken. Wij zijn alvast overtuigd, en jij?

Bestel hier.

Ancho

Deliveroo

Bij Ancho kan je genieten van al het goede uit de Mexicaanse keuken, bereidt op een authentieke wijze. Van de klassieke taco's tot een bord vol met krokante salsa overgoten nachos, van een frisse ceviche tot een heerlijke chili con carne, er is voor ieder wat wils. Je kan bovendien de mix van 4 verschillende side dishes bestellen. Perfect voor diegene die echt niet kunnen kiezen.

Bestel hier. 

¡Ay, Caramba! Hebben de chilli's je helemaal warm gemaakt voor een Mexicaanse avond bij jouw thuis? Ontdek meer op Deliveroo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application