1. Restaurantprofiel
  2. Top 10 Beste Restaurants in Amsterdam
Top 10 restaurants in Amsterdam

Top 10 Beste Restaurants in Amsterdam

Amsterdam, de stad van vrijheid. De stad van de red light district, gezellige kanalen en prachtige musea. De stad van lekker eten. Een bezoekje aan Amsterdam is niet compleet zonder Nederlandse 'bitterballen' te proeven. Maar hoe weet je nu waar je de lekkerste bitterballen kan eten? Wij helpen je graag op weg. Speciaal voor jou hebben we de beste restaurants van de stad verzameld van echte food scene insiders in Amsterdam!

Braai

Deliveroo

Een echte House of Cards fan, en in het bijzonder Freddy's BBQ Joint, moet zeker Braai proberen! Ze staan bekend om hun ribbetjes, die maar liefst 6 (!) uur op de grill blijven! Het is bovendien het meest bestelde gerecht op Deliveroo en één van onze favorieten!

Van Dobben

Deliveroo

When in Amsterdam…moet je zonder twijfel echte Nederlandse 'bitterballen' proeven! Geloof ons als we je zeggen dat je de lekkerste ooit bij van Dobben kan vinden! Probeer wel je tong niet te verbranden tijdens het proeven! Het is ook nog eens dé perfecte snack om te eten samen met een biertje, wat dacht je eentje van Amsterdam's brouwerij 't IJ?

BAUT

Deliveroo

Zin in iets dat een beetje meer fancy is? Probeer dan zeker de pho sho's en superbowls bij BAUT. Met namen als POW!, KABOOM!, ZAP! en WHAM! brengen ze gegarandeerd een smaakexplosie teweeg! Onze persoonlijke favoriet is de SUPERBOWL. Als je deze op krijgt ben je een echte legende! We zijn er zeker van dat het je zal smaken, pho sho.

Tomo Sushi

Deliveroo

Niets schreeuwt meer sushi dan Tomo Sushi. Dit is het perfecte restaurant om te bestellen met je vrienden maar evengoed als je alleen bent en eventjes de fancypants wil uithangen in je pyjama! Wat je ook doet, ga zeker voor hun Crispy Maki.

Rotisserie

Deliveroo

De smakelijkste kip in stad bestel je bij Rotisserie! Grote honger? Hun burger is een van de beste die je zal vinden op Deliveroo! We krijgen er al het water in de mond van!

Meat & Greek

Deliveroo

Je bent in Amsterdam, waarom dan Grieks eten bestellen? Gewoonweg omdat het de beste is die er bestaat! Je kan er terecht voor lichte maar heerlijke hapjes die fris en tegelijk goed gekruid zijn. Als het date night is, laat je de gyros beter links liggen...tenzij je genoeg voor 2 bestelt. Zin in Meat & Greek?

Renato's

Deliveroo

Om een avond in de stad helemaal perfect te maken, is Renato's dé plaats om bij te bestellen. Niets zegt perfectie als een lekkere pizza, heerlijke antipasti, super slaatjes en huisbereide... tiramisu! Onze aanbeveling voor jou? Pizza Della Casa en verrassing verrassing, tiramisu als dessert!

Anne & Max

Deliveroo

Rise and shine superstars! Word wakker als een superster voor een super start van je dag. Blijf eventjes in bed liggen en bestel bij Anne & Max. Katertje? American Pancakes wachten op je! Eerder iets gezond? Een açai bowl is de perfecte keuze voor jou. In een Franse bui? Heerlijke croissants of chocoladekoeken vers uit de oven tot aan je bed. Hemels!

Ellis Gourmet

Deliveroo

'Ik heb geen zin in een burger', said no one ever. Wat dachten jullie van die ene perfecte burger? Dat is de constante zoektocht van Ellis Gourmet, waar ze ook fantastisch in slagen. Naast klassieke gourmet burgers, kaasburgers en extra pikante rode chili burger (!) hebben ze zonder twijfel voor elk wat wils!

Kannibalen en Paradijsvogels

Deliveroo

Het lijstje zou niet compleet zijn zonder een van Amsterdam's beste Aziatische restaurants. Sharing is caring, bestel bij  Kannibalen en Paradijsvogels en probeer een beetje van alles te proeven! Wij raden je aan om het wat pikanter te maken met een kruidige stoofpot met een frisse Gin Tonic erbij.

Zin in meer toprestaurants? Ga naar Deliveroo voor meer!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application