1. Restaurantprofiel
  2. 7 fantastische restaurants om te proeven op Sommar
7 fantastische restaurants die je kan proeven op Sommar

7 fantastische restaurants om te proeven op Sommar

Zomer betekent ook vele uber-coole bars die uit de grond schieten als paddenstoelen. Maar ons hoor je in elk geval niet klagen! Bij Sommar, de meest trendy plek aan de Gerlachekaai in Antwerpen kan je van de lekkerste cocktails drinken aan het water, socializen met de coolste mensen (wat je natuurlijk bent) en wegdromen terwijl de zon onder gaat. Maar diep vanbinnen weet je dat een heerlijke maaltijd je avond helemaal goed maakt. Dus waarom niet gewoon van al die dingen samen genieten?

Ontdek hier 7 heerlijke gerechten die je gewoon tot bij je kan bestellen als je op Sommar bent! Dus blijf gerust shaken op die funky beats terwijl je favoriete eten naar je onderweg is!

1. Loa Streetfood

Deliveroo

Als we zeggen dat ze bij Loa Streetfood de beste pad thai chicken hebben die er is, geloof je ons best! Natuurlijk kan je niet van deze lekkernij beginnen smullen zonder een paar voorgerechtjes. Omdat eten alles is én omdat ze de heerlijkste zalmkroketjes en fried chicken hebben die er zijn! De meest verfijnde street food die je ooit zal proeven! We krijgen er water in de mond van door er enkel aan te denken!

2. Tota

Deliveroo

Bestel een grote doos vol heerlijke empanadas en je zal bekroond worden tot de held van de avond! Opgelet! Ze zullen in enkele seconden verdwenen zijn, dus zorg ervoor dat je er genoeg voor jezelf hebt! Ze passen ook nog eens perfect bij wat Spaanse beats, vraag het gerust aan de DJ.

3. Finjan Deliveroo

Als je een zware avond gepland hebt is er geen betere manier om die te starten dan met een heerlijke pita. Maar niet zomaar eender welke pita, de meest fancy en lekkerste van 't stad. Je bent niet van Antwerpen als je niet weet dat Finjan de plaats is voor een verrukkelijke pita!

4. Poule & PouletteDeliveroo

Als je met keuzestress kampt, ga voor kip! Wings, nuggets of in een slaatje? Alle soorten kip zijn fantastisch! Als voorgerecht om te delen met vrienden of als maaltijd om heel de avond te kunnen knallen!

5. De Bomma Deliveroo

Aziatisch of Italiaans eten zijn misschien wel heel lekker, maar soms kan er niets het eten van je oma evenaren. Soms verlang je enkel naar authentieke en lekkere Belgische kost. Wij brengen je het beste stoofvlees, vol-au-vent en kroketjes tot bij je op Sommar en je bent klaar om heel de nacht door te gaan!

6. El PuertoDeliveroo

Tapas y patatas bravas? Si señor! Voor deze heerlijke tapas hoef je helemaal niet je beste Spaans bovenhalen, we got you! Ze hebben een eindeloze keuze aan authentieke tapas, perfect met een wijntje of sangria, toch? Antwerpen zal eventjes als Spanje aanvoelen! Ole!

7. Moochie Deliveroo

Als het warm is en je genoeg hebt gegeten is er altijd plaats voor een dessertje! Waarom de avond niet in schoonheid eindigen met frozen yogurt? Gezonde toppings of enkel chocolade? Het is allemaal oh zo lekker!

Je kan Sommar vinden op de Gerlachekaai in Antwerpen. De bar is open van 17u tot 24u tijdens de week en van 15u tot 24u tijdens het weekend!

Eerder zin in een avondje op de zetel? Geen zorgen, we brengen je met alle plezier je favoriete gerechten tot aan je deur!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application