1. Restaurantprofiel
  2. The 12 lekkerste street food restaurants in Berlijn  
De 12 beste street food restaurants in Berlijn!

The 12 lekkerste street food restaurants in Berlijn  

De food scene in Berlijn is waarschijnlijk een van de meest trendy en internationale ter wereld. Het trekt niet enkel toeristen maar ook locals aan. Berlijn is een mengelmoes van keukens, van de traditionele Duitse keuken tot Italiaans, Aziatisch en Zuid-Amerikaans. Wij nemen je mee op wereldreis en laten je de 12 lekkerste restaurants van Berlijn ontdekken!  

1. Monsieur Vuong

Monsieur Vuong is gelegen in Berlin Mitte, het 'centrum' (eigenlijk is er geen echt centrum in Berlijn). Het restaurant staat bekend voor zijn smakelijke en authentieke Vietnamese specialiteiten zoals Pho Bo. Proeven? Dat moet je zeker doen, pho sho!

2. Good Bank

A post shared by GOOD BANK (@good_bank) on

Good Bank is een pionier als het aankomt op verticale landbouw. Hun salade groeit gewoon in het restaurant, vlak achter de toonbank en wordt gekweekt zonder pesticiden. Vol vitaminen en voedingsstoffen. Welkom op de boerderij!

3. Mmaah

Hotgogi, Bulgogi, Mandu en nog veel meer - Mmaah is een van de beste en meest bekende street food adresjes van Duitsland die je niet mag missen!

4. Aiko Sushi

Aiko Sushi staat bekend om zijn ongelofelijk heerlijke sushi en andere Japanse specialiteiten in Berlijn.

5. Chutnify

A post shared by Chutnify (@chutnify) on

Een van de meest trendy Indische plaatsen van de stad! Chutnify gaat een stapje verder dan de klassieke kip curry en biedt je onconventionele street food aan. Een MUST TRY volgens ons is de dosa, een Zuid-Indische pannenkoek.

6. Burger Art

A post shared by BurgerArt (@burgerart_) on

Wat gebeurt er als Picasso, Da Vinci, Van Gogh en Kandinsky samen naar een burgerrestaurant gaan? Ze eten er het beste eten natuurlijk! Bij Burger Art geniet je van de lekkerste burgers, gemaakt met de beste ingrediënten. Bekijk hier de video met de eigenaars!

7. J. Kinski

Organisch slow fast food op z'n best! Alle sandwiches bij J. Kinski zijn huisbereid en gemaakt met verse organische ingrediënten.

8. Pizzare

A post shared by Pizzare (@pizzareberlin) on

Pizzare is de plaats waar je naartoe moet als het aankomt tot de beste pizza van de stad. Wij raden je de "Verace 1889 Pizza Mozzarella di Bufala": buffalo mozzarella, Pachino kerstomaten en  24 maand oude Parmigiano Reggiano sterk aan!

9. Nu

Nu viert de Aziatische keuken als geen andere in Berlijn Wilmersdorf. Twijfel geen seconde en probeer de Nu Hong Kon Burger als je op bezoek bent!  

10. Waffle Brothers

#WaffleHeaven! Bij Waffle Brothers ontdek je alle soorten wafels die er maar bestaan: Happy Waffles, Belgische, Lolly, Protein en Vegan wafels!

11. Son Kitchen - Korean Street Food

A post shared by 손키친 (@sonkitchen) on

Son Kitchen, dé hotspot voor Koreaanse street food in Berlijn Wilmersdorf. Het restaurant is eigenlijk een volledig nieuwe interpretatie van de Koreaanse keuken. Heerlijke creaties van Bibimbap, Burger en Tacos inbegrepen!

12. Mutzenbacher

Een bezoek aan Duitsland is niet compleet zonder een echte Duitse Schnitzel. De beste van Berlijn vind je bij Mutzenbacher! De lekkerste Oostenrijkse keuken in Berlijn Friedrichshain.

Vind meer inspiratie voor een lekker etentje in Berlijn op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application