1. Promoties
  2. SEE MORE, PLAY MORE, EAT MORE!
See More, Play More … Eat More!

SEE MORE, PLAY MORE, EAT MORE!

Maak je Deliveroo bestelling nog straffer met 1 maand gratis films & series! De ultieme film- & serie-ervaring kan vanaf nu bij jouw thuis: wij leveren niet alleen jouw favoriete gerecht, maar ook  een gratis Play More abonnement van 1 maand.* Het enige wat jij hoeft te doen is de code PLAYMORE te gebruiken bij je bestelling. Let the binge-watching begin!

Bestel hier

*Algemene voorwaarden

1)        De PLAYMORE code De deelname aan deze actie staat open voor alle Telenet klanten met een DTV- abonnement. Deze actie is geldig vanaf 26 februari 2018 voor de eerste 1000 Telenet klanten die de PLAYMORE code ingeven bij het plaatsen van een Deliveroo bestelling en zij eindigt in elk geval op 31 mei 2018. De deelname is persoonlijk en u kan de code slechts 1 keer gebruiken. Er kan slechts 1 code per huishouden worden gebruikt. Deze code omruilen of cumuleren met andere promoties of reeds geactiveerde entertainmentpakketten kan niet. Je geniet uiteraard wel verder van reeds toegekende promoties. Opdat u zou kunnen genieten van deze actie, dient u zich te in te loggen op www.deliveroo.be of op de deliveroo app, een bestelling te plaatsen en de Play More code bij het uitchecken in te geven. Met deze PLAYMORE code ontvangt u (indien u een van de eerste 1000 Telenet klanten bent) 30 dagen gratis Play More van Telenet (ter waarde van € 24,95 per maand). Na afloop van deze 30 dagen wordt Play More automatisch gedeactiveerd. Door gebruik te maken van de PLAYMORE code, gaat u ermee akkoord dat Deliveroo uw naam en e-mailadres overmaakt aan Telenet zodat Telenet u een persoonlijke Play More promotiecode kan toesturen waarmee u de Play More diensten kan activeren.  De 30 dagen beginnen te lopen van zodra u de Play More diensten met deze code activeert. Na afloop van de 30 dagen worden de Play More diensten automatisch gedeactiveerd. Telenet zal enkel gebruik maken van de persoonsgegevens die zij in het kader van deze actie ontvangt om u uw persoonlijke Play More promotiecode toe te sturen en u de Telenet Play More diensten te leveren. U beschikt, conform de Privacywet, ten allen tijde over het kosteloze recht op toegang tot de verwerkte persoonsgegevens, op verbetering van verzamelde persoonsgegevens en op verzet tegen verdere verwerking van zijn persoonsgegevens in het kader van direct marketing. U kan uw rechten uitoefenen door contact op te nemen met de klantendienst van Telenet. Voor meer informatie m.b.t. het aanwenden van uw persoonsgegevens: ga naar www.telenet.be/algemenevoorwaarden (art. 12) en bekijk ook de privacy policy op www.telenet.be/privacy . Deliveroo is niet verantwoordelijk voor de persoonlijke Play More promotiecodes en de Telenet Play More diensten die Telenet naar u stuurt.

2)        De TELENET code De deelname aan deze actie staat open voor alle Telenet Play More klanten die nieuwe klant worden bij Deliveroo (door zich voor de eerste maal te registreren op www.deliveroo.be of op de deliveroo app) en die nadien de TELENET code ingeven bij het plaatsen van een Deliveroo bestelling. De actie is geldig van 1 maart 2018 tot 1 juni 2018 in alle Vlaamse steden waar Deliveroo actief is (Mechelen, Leuven, Brugge, Gent, Antwerpen en Kortrijk). De deelname is persoonlijk en u kan de code slechts 1 keer gebruiken. Er kan slechts 1 code per huishouden worden gebruikt. Deze code omruilen of cumuleren met andere promoties of reeds geactiveerde entertainmentpakketten kan niet. Opdat u zou kunnen genieten van deze actie, dient u zich eerst te registreren op www.deliveroo.be of op de deliveroo app, een bestelling te plaatsen en de TELENET code bij het uitchecken in te geven. Met deze TELENET code ontvangt u gratis levering van uw eerste twee Deliveroo bestellingen (ter waarde van € 2,50 per Deliveroo bestelling). [Vermelding mbt het gebruik van persoonsgegevens door Deliveroo] Specifieke gerechten onder voorbehoud van beschikbaarheid.* Deze actie is onderworpen aan het Belgisch recht. Zie deliveroo.be/legal voor de algemene voorwaarden. Zie deliveroo.be/nl-be/privacy voor meer informatie over ons gebruik van uw persoonsgegevens en uw privacyrechten. Zie Privacy Policy/T&Cs Telenet voor meer informatie over Telenet Play More en het gebruik door Telenet van uw persoonsgegevens.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application