1. Promoties
  2. Deel een maaltijd met vrienden!
Een meal deal met vrienden!

Deel een maaltijd met vrienden!

  • by
  • Read time: 4 min

Dit weekend is het de Internationale Dag van de Vriendschap! De perfecte gelegenheid om je bestie op te bellen of die goede vrienden die je al zolang niet meer hebt gezien. Verzamel al je vrienden en zorg voor de perfecte avond om bij te kletsen (roddels of over het nieuwe seizoen van Game of Thrones). Let's Go!

We werkten samen met Lipton Ice Tea om je de coolste deals aan te bieden voor de avond helemaal af te maken: een heerlijke Lipton Ice Tea voor slechts €1 geleverd bij je favoriete gerecht! Ontdek hieronder alle deelnemende restaurants.

Les super filles du tram

Deliveroo

Kan je maar niet beslissen wat te bestellen? Snij de burger in twee en deel hem! Bestel een New York, een Classic of een Big Joe om je Lipton Ice Tea voor €1 te krijgen.

Waar: Les Super Filles du Tram in Brussel

Knees To Chin

Deliveroo

Lunch is de nieuwe brunch! Gezonde spring rolls voor sappige roddels van de avond voordien. Rollen van Knees to Chin gepaard met de originele Lipton Ice Tea in de tuin, klinkt als een plan!

Waar: Knees To Chin in Bailli of in het centrum van Brussel

Finjan

Deliveroo

Na een zware avond staat Finjan voor je klaar! Tabouleh, varkenspita of kipshoarma? Laten we samen een feestmaaltijd eten en het samen delen.

Waar: Finjan in Antwerpen

Paul's Boutique

Deliveroo

Verslind de burgers met je handen, en als het echte vrienden zijn zullen ze het niet erg vinden hoe je eet. Paris-Texas, Chewbacca en een Manifesto geserveerd met een Lipton Ice Tea natuurlijk!

Waar: Paul's Boutique in Antwerpen

Bavet

Deliveroo

Ken je het moment dat je zoveel te vertellen hebt dat je vergeet dat je niets meer in huis hebt terwijl iedereen honger heeft? Kijk naar deze foto, zo kan jouw tafel er uit zien in slechts 30 minuten #happyfriends

Waar: Bavet in Antwerpen en Gent 

Bar Carlsberg

Deliveroo

Wat zullen we vanavond doen? Burgers en Lipton Ice Tea natuurlijk! Bestel de Classico dit weekend om de deal te verzegelen! Wij komen als de bliksem naar je toe!

Waar: Bar Carlsberg in Liège

Au Cèdre

Deliveroo

Wat is er gebeurd tijdens de vakantie? Au Cèdre heeft een menu speciaal voor jou klaargemaakt. Er zal zonder twijfel veel gebabbeld en gegeten worden die avond!

Waar: Au Cèdre in Liège

Pizza Cosy

Deliveroo

Op zoek naar een deal? Hier is een goede: als je een pizza Cacciatore bestelt is je Lipton Ice Tea slechts aan €1 dit weekend. Wij voelen een pizza party aankomen...

Waar: Pizza Cosy in Liège

Om van de Lipton Ice Tea Meal Deal te genieten, bestel op een van de geselecteerde gerechten bij een van de bovenstaande restaurants. Aanbod enkel geldig dit weekend (29-30/07). Bestel ze op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application