1. Promoties
  2. Zon, goed eten en een Lipton Ice Tea…Wat wil je nog meer?
Zon, goed eten en een Lipton Ice Tea…Wat wil je nog meer?

Zon, goed eten en een Lipton Ice Tea…Wat wil je nog meer?

Het zonnetje buiten, met vrienden in het park, lekker eten en een verfrissende Lipton Ice Tea. De ultieme zomer combo. Korte werkdagen en lange zomeravonden om te genieten van deze deal, please!

We werkten opnieuw samen met Lipton Ice Tea om je de coolste deals aan te bieden voor de avond helemaal af te maken: een heerlijke Lipton Ice Tea voor slechts €1 geleverd bij je favoriete gerecht! Ontdek hieronder vier van de deelnemende restaurants.

Paul's Boutique Station

Deliveroo

Verslind de burgers met je handen, en als het echte vrienden zijn zullen ze het niet erg vinden hoe je eet. Paris-Texas, Chewbacca en een Manifesto geserveerd met een Lipton Ice Tea natuurlijk!

!

Waar: Paul's Boutique Station in Ghent

Croque N' Roll

 Deliveroo

Wat zou ik nu toch bestellen? Is deze vraag standaard voor jou? Bij Croque N' Roll kan je alvast een halve croque delen met je vrienden en heb je dubbel pret. Bestel de Mr Big Popper, Sunny Gale, Bono, Buddy Holly of Iggy Pop om je Lipton Ice Tea voor €1 extra te krijgen.

Waar: Croque N' Roll in Leuven

Delitraiteur

Deliveroo

Na een lange dag op kantoor, snak je echt wel naar een warme maaltijd, liefst zonder enige moeite te moeten doen. Delitraiteur  is er voor jou. Bestel een Penne vier kazen, een Lasagne bolognaise of Imperial Noodles om van de deal te genieten.  Sit back,relax en genieten maar!

Waar: Delitraiteur in Brussels

Eat Wings

Deliveroo

 Op zoek naar een deal om niet te missen? Wat dacht je van 9 of 12 wings bij Eat Wings in Antwerpen samen met een Lipton Ice Tea voor slechts €1 extra. We kunnen ons geen beter moment voorstellen om film te bekijken met deze heerlijk snack.

Waar: Eat Wings in Antwerpen

Om van de Lipton Ice Tea Meal Deal te genieten, klik op de paarse banner in de Deliveroo app en ontdek de deelnemende restaurants in jouw buurt. Of ga naar Deliveroo en kijk uit naar de 'Meal Deal' tag. Aanbod enkel geldig tot volgende woensdag  (9-16/05). Beschikbaar in Brussel, Antwerpen, Leuven en Gent.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application