1. Promoties
  2. De Leeuw van Vlaanderen aan jouw deur
De Leeuw van Vlaanderen aan jouw deur!

De Leeuw van Vlaanderen aan jouw deur

De gekte rond de Ronde van Vlaanderen trekt door ons land en ook wij doen dit jaar mee. Deze week organiseren wij de Deliveronde:  de enige echte Leeuw van Vlaanderen, Johan Museeuw, levert misschien jouw bestelling . Drie keer wist hij de befaamde muur van Geraardsbergen te overwinnen. Een prestatie die we enkel kunnen bewonderen.

Gebruik de code 'DELIVERONDE' bij je bestelling en wie weet staat hij voor je deur. Deze code geeft je ook recht op een gratis levering ter waarde van € 2,50. Dit bedrag gaat integraal naar het goede doel Move to Improve.

Over Move to Improve

Move to Improve is een fonds dat zich inzet voor het bevorderen en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kinderen met neuromotorische problemen. Hun doel is om de zorg van die kinderen te optimaliseren.

Wil je meer te weten komen over deze organisatie? Lees meer op hun website.

Fietsen als Johan Museeuw

Deliveroo

Een dag zonder fietsen echt geen optie voor jou? Waan je jezelf stiekem ook de nieuwe Leeuw van Vlaanderen te zijn? Waarom niet en geld verdienen en mensen voorzien van een heerlijke maaltijd, terwijl je de hellingen van jouw stad beklimt? Dat kan allemaal als Deliveroo rider. Een goede conditie krijg je er gratis bij!

Rij zelf wanneer jij wil de ronde van je stad als Deliveroo rider,schrijf je hier in.  

De algemene voorwaarden

De deelname aan deze actie staat open voor alle Deliveroo orders in Vlaanderen (Mechelen, Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven).

Deze actie is geldig voor alle orders in Vlaanderen die de code DELIVERONDE ingeven bij het plaatsen van een Deliveroo bestelling van 26 maart tot 2 april 2018. De deelname is persoonlijk en u kan de code slechts 1 keer gebruiken. Deze code omruilen of cumuleren met andere promoties kan niet.

Opdat u zou kunnen genieten van deze actie, dient u zich te in te loggen op www.deliveroo.be of op de deliveroo app, een bestelling te plaatsen en de DELIVERONDE code bij het uitchecken in te geven.

Met deze DELIVERONDE code ontvangt u een gratis levering van uw Deliveroo bestelling (ter waarde van EUR 2,50). Dit bedrag (EUR 2,50) wordt gedoneerd aan het goede doel: Move 2 improve. Johan Museeuw neemt tijdens deze actieperiode ook een shift over van één van onze riders. Misschien wordt jouw Deliveroo bestelling dus wel geleverd door Johan Museeuw!

Zie deliveroo.be/legal voor meer informatie over ons gebruik van uw persoonsgegevens en uw privacyrechten.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application