1. Maaltijd-inspiraties
  2. 5 Lekkere En Eenvoudige Gerechten Zonder Gedoe
Snelle hap? Deze eenvoudige gerechten werk je zo naar binnen

5 Lekkere En Eenvoudige Gerechten Zonder Gedoe

Soms heb je gewoon geen tijd of zin om te koken en ben je op zoek naar eenvoudige gerechten die aan je deur afgeleverd worden. Zo heb je snel een lekkere maaltijd voor je neus. Wil je 's avonds nog even doorwerken? Dan verkies je een snack die je makkelijk naar binnen kan werken. Zoals een pizza die voorgesneden in de doos zit, een handig bakje met pasta of een maaltijdsalade in een praktische container. Deze 5 eenvoudige gerechten komen in een handige verpakking en kan je zonder gedoe gemakkelijk opeten.

1. Pizza Pasta e Basta

De pizza is één van de meest gekozen opties voor als het snel en gemakkelijk moet gaan. Je honger is er meteen mee gestild en je kan de stukken pizza meteen uit de doos nemen, zonder dat je nog voor borden en bestek moet zorgen. En de volgende dag smaakt die pizza ook nog super lekker. Alleen maar voordelen dus. Wil je een pizza vol lekkere toppings? Ga dan voor de Pizza Pasta e Basta van Pasta e Basta. Deze pizza wordt belegd met tomaten, mozzarella, gegrilde courgettes, pancetta, rucola en ei.

2. Ravioli Viande

Heb je toch meer zin in een verse Italiaanse pasta? Dan is Cup Pasta Montagne hét plekje bij uitstek. Alle pasta's worden hier in super handige kartonnen bakjes verpakt, zodat jij zonder zorgen meteen kan beginnen eten. De Ravioli Viande geeft je meteen een verzadigd gevoel en de stukken ravioli passen perfect in je mond. Aanvallen maar!

3. Cheeseburger Bao

Niets kan zo goed smaken als een hamburger met alles erop en eraan. Wil je het eens over een andere boeg gooien? Dan moet je dringend kennis maken met de burgers van Baogo. De chefs bereiden elke dag verse, Aziatische burgers met frietjes die in een handig doosje worden afgeleverd. De Cheeseburger Bao is echt een goddelijke hap: rundvlees, cheddar, sla, tomaat, rode ui, augurken en een huisgemaakte saus. Jij hoeft er alleen nog je tanden in te zetten.

4. Frida Veggie

En wat dacht je van gevulde aardappelen? Die komen in een praktisch bakje dat aangevuld wordt met nog heel wat andere lekkere groenten. Zo heb jij jouw snelle hap en het is nog gezond ook. Bestel je de Frida Veggie van Tapatat, dan krijg je aardappelen met kaas, quinoa, rode en zwarte bonen, tomaten, maïs, selder, ui, look, courgettes en kruiden. En om het nog lekkerder te maken krijg je er nog een portie nachos, zure room en guacamole bovenop!

5. Mexico '86

Nog zo'n heerlijke hap die we je niet willen onthouden is de Mexico '86 van Würst Antwerpen. Dit is een haute dog XL met guacamole, Mexicaanse salade, merguez würst, zure room, jalapeños en nachos. Een overheerlijke hotdog die je gemakkelijk uit je vuistje kunt eten en verder geen gedoe.

Deze 5 gerechten zijn stuk voor stuk gigantisch lekker, praktisch en enorm verzadigend. De perfecte keuze tijdens een drukke dag. Je bestelt ze allemaal binnen enkele muisklikken op Deliveroo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application