1. Maaltijd-inspiraties
  2. Vier gerechten om je benen mee op te warmen
Vier gerechten om je benen mee op te warmen

Vier gerechten om je benen mee op te warmen

Je mag dan geen topwielrenner zijn, een korte sprint van de living naar de deur mag zeker niet onderschat worden. Wij hebben alvast een aantal suggesties om jouw Ronde van Vlaanderen te voorzien van de nodige fuel. De startpunt is in jouw stad, hierna trappen we naar Gent, we stoppen even in Kortrijk en eindigen 124 km verder in Leuven.

1/ Start met een stevige ontbijt of brunchDeliveroo

Tweehonderd kilometer op de fiets of drie meter naar de TV om de afstandsbediening te pakken - dat lukt niet zonder een hartig ontbijt. Voor diegene die liever goed rusten en later opstaan, kunnen we zeker een stevige brunch aanraden van Le Pain Quotidien.

Bestel hier bij Le Pain Quotidien

2/ Pasta voor superbenen

Deliveroo

Het is algemeen geweten dat wielrenners heel veel pasta eten. Hetzij zonder saus. Maar zover hoef jij niet te gaan. De klassieke spaghetti bolognaise van Bocca in Gent complimenteert perfect de Flanders classics. Dat je je hierna sterk genoeg voelt om de muur van Geraardsbergen te beklimmen, krijg je er gratis bij.

Bestel hier bij Bocca

3/ De energieboost

Deliveroo

Een renner heeft tijdens de laatste sprint snelle suikers nodig. Jij ook, dus. Zelfs al is die sprint voor jou gewoon van de deur naar de zetel. Iedere inspanning telt. Wij kunnen alvast niet wegblijven van de hemelse taarten bij Tarterie in Kortrijk. Om te delen of lekker voor jou alleen. Jij kiest!

Bestel hier bij Tarterie

4/ Na de wedstrijd

Deliveroo

Na zo'n zware inspanning heb je wel een burger verdiend. Of twee. Met frietjes. En mayonnaise. In Leuven kunnen we je alvast de burger van Huis Der Burgers aanraden. Met zo'n naam weet je alvast dat je aan het juiste adres bent als het over heerlijke burgers gaat.

Bestel hier bij Huis Der Burgers.

Wist je dat je met de code 'DELIVERONDE' én een gratis levering én misschien de Leeuw van Vlaanderen aan jouw deur met jouw bestelling?

We doneren iedere gratis levering (ter waarde van €2,5) aan het goede doel Move to Improve.

Lees hier meer.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application