1. Maaltijd-inspiraties
  2. Op zoek naar sushi in Gent? Wij raden wat jouw favoriete soort sushi is op basis van jouw levensstijl!
Sushi in Gent? Wij Hebben Sushi Die Past Bij Elke Levensstijl

Op zoek naar sushi in Gent? Wij raden wat jouw favoriete soort sushi is op basis van jouw levensstijl!

Sushi is al jarenlang razend populair. In bijna elke Belgische stad vind je wel een sushirestaurant met lekkere maki, nigiri en sashimi. Sushi in Gent, Antwerpen of Brussel, je kan echt overal terecht. Sushi is een Japans gerecht dat bestaat uit rijst, zeewier, rauwe vis en groenten. Een heerlijke lekkernij voor op een vrijdagavond of gewoon wanneer je er zin in hebt. Wat je levensstijl of persoonlijkheid ook is, sushi rolls zijn er in alle soorten en smaken. Ben jij creatief, een echt feestbeest of een gewoontedier? Wij raden wat jouw favoriete soort sushi is op basis van jouw levensstijl.

1. Creatief

A post shared by LAURE PROOST (@lauproost) on

Jij bent creatief en kunstzinnig. Je probeert altijd je eigen ideeën te vormen om zo op een fascinerende manier een boodschap te brengen. Die creativiteit laat je niet alleen tot uiting komen in je job, maar ook in je dagelijkse leven. Wat eten betreft, moet het niet alleen lekker zijn, maar ook mooi ogen. Sushi is dan ook een van je lievelingsgerechten. Lekkere futomaki mag daarbij niet ontbreken. De Dragon Eyes van Umi Sushi wordt gemaakt met zalm, garnaal, surimi en ei met een krokant korstje. 

2. Betrouwbaar

A post shared by Johan Leys (@johanleys) on

Jij bent betrouwbaar en houdt graag vast aan bepaalde gewoontes. Je staat steeds klaar om andere mensen te helpen. Als het echter over je eigen leven gaat, vind je het soms moeilijk om keuzes te maken. Als je sushi gaat eten, kies je steevast voor hosomaki; kleine sushi rolls met zalm, krab, tonijn of avocado. Daarvan weet je immers zeker dat het altijd lekker is. Een mooie selectie van je favoriete sushi vind je bij Uzume Sushi in Gent.

3. Feestbeest

Het feestje kan pas echt beginnen als jij van de partij bent. Als iemand zich verveelt en zich wil vermaken, moet hij of zij ongetwijfeld bij jou zijn. Jij bent altijd enthousiast en vindt het leven één groot feest en dat werkt aanstekelijk. Cocktails en sushi zijn voor jou de perfecte combinatie, want hoe meer kleur hoe liever jij het hebt. Jouw favoriete soort sushi is de California Roll waarbij de rijst aan de buitenkant zit. California Rolls worden gevuld met krab en avocado, een heerlijke combinatie waar jij een hele avond van zou kunnen smullen. De lekkerste California Rolls vind je bij Sushi Point Gent.

4. Verfijnd

Jij hebt een verfijnde smaak en houdt van alles dat puur en eenvoudig is. Jij houdt niet van teveel tierlantijntjes of ingewikkelde situaties. Als je moet kiezen tussen kwaliteit of kwantiteit, ga jij zonder twijfelen voor het eerste. Wat sushi betreft, kies jij meteen voor nigiri. Dit is een bolletje rijst met daarover een fijn laagje vis dat smelt op je tong. Bij Saki Sushi kun je nigiri met zalm, tonijn, zeebaars, ebi of makreel bestellen en ook twee vegetarische varianten met avocado of tamago. 

Herken jij jezelf in één van deze beschrijvingen? Of heb jij geen favoriete soort sushi en eet je ze het liefst allemaal? Wat je voorkeur ook is, op Deliveroo vind je altijd wel een sushirestaurant bij jou in de buurt.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application