1. Maaltijd-inspiraties
  2. Een gewoon stuk vis of een schotel fruit de mer? Ontdek wat je nog allemaal kan bestellen bij deze restaurants!
De Lekkerste Afhaalmaaltijden - Fruit De Mer En Frietjes Falafel

Een gewoon stuk vis of een schotel fruit de mer? Ontdek wat je nog allemaal kan bestellen bij deze restaurants!

Vroeger bestonden afhaalmaaltijden enkel uit pizza's, maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Tegenwoordig kun je bijna alle maaltijden bestellen die je, je kunt inbeelden. Wil je iets bestellen uit een Italiaans restaurant, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor ossobuco, fruit de mer of een dessert. En wist je dat je bij sommige frituren ook falafel kunt bestellen? Gooi het eens over een andere boeg en ontdek wat je favoriete restaurant nog allemaal in de aanbieding heeft. Wij geven je alvast wat inspiratie.

1. Vis 

Hou je van alles wat de zee te bieden heeft? Dan zit je bij Brasserie Dock's helemaal goed. Hier kun je je helemaal laten gaan met schotels vol oesters, gamba's, garnalen, kreeft, alikruiken, wulken, oesterbrood, kokkels, scheermesjes, langoustines,.. Kortom alle soorten zeevruchten die je, je maar kan wensen. En om te proeven van zo'n heerlijke schotel, hoef je zelfs je huis niet te verlaten want je kan al dat lekkers handig bij je thuis laten afleveren.

2. Frietjes 

En ja, ook als je zin hebt in een lekker frietje van de frituur hoef je niet op te staan. Bij Baraque Friture geef je gewoon online je bestelling door en er komt meteen een krokant pakje friet jouw richting uit. Bij Baraque Friture heb je bovendien veel meer keuze dan die alledaagse friet met stoofvlees. Vegetariërs kunnen hier bijvoorbeeld smullen van Falafels Greenway met een heerlijke huisgemaakte dressing. Een echte aanrader!

3. Mexicaans 

Als je dacht dat je in een Mexicaans restaurant enkel terecht kon voor taco's en burrito's, heb je het mis. Tropicos is een Mexicaans-Braziliaans restaurant waar nog heel veel andere exotische lekkernijen op het menu staan. Schuif die alledaagse burrito dus maar even aan de kant en bestel de Feijoada Completa. Dit is een Braziliaanse bonen-met-vlees stoofpot met uitgebakken spek, farofa, sinaasappel, molho campanha en rijst. Farofa is een bijgerecht dat bestaat uit maïsmeel en gemixt wordt met nog andere ingrediënten en molho campanha is een Braziliaanse salsa. Zeer lekker!

4. Koffie

Heb je zin in een heerlijke kop koffie? Dan kun je die ook gewoon online bestellen. Het is immers niet nodig om altijd een volledige maaltijd online te bestellen. Veel mensen weten echter niet dat je ook desserten en drankjes aan huis kan laten leveren. Wil je dus graag een dampende koffie Americano met een lekkere bagel of koekje of gewoon enkel een kop koffie? Dan kun je dit eenvoudig bestellen bij The Shack. Dit plekje staat bekend voor zijn hemelse bagels en koffie. En niet alleen voor je favoriete koffie kun je hier terecht, er staan ook heerlijke smoothies en verse muntthee op de menukaart. 

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Waarom zou je dus steeds teruggrijpen naar een gewone pizza of burrito als er nog zoveel andere heerlijke mogelijkheden zijn. Ze zijn misschien iets minder voor de hand liggend, maar zeker wel de moeite waard. Neem snel een kijkje op Deliveroo voor een adresje bij jou in de buurt.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application