1. Maaltijd-inspiraties
  2. Pizza Fresca Of Een Meat Lover - Wat Jouw Favo Pizza Over Je Zegt
Pizza Fresca Of Een Meat Lover - Wat Jouw Favo Pizza Over Je Zegt

Pizza Fresca Of Een Meat Lover - Wat Jouw Favo Pizza Over Je Zegt

Pizza, de hele wereld kan er maar geen genoeg van krijgen. Het is geen wonder dat dit eeuwenoude gerecht de wereld veroverd heeft. En dat er inmiddels verschillende variaties op de traditionele pizza gemaakt zijn. Of je nou liever een Pizza Fresca of een Meat Lovers pizza eet, zegt veel over je eetgedrag én dus ook over wie je bent. Hier lees je wat dat inhoudt en waar je de beste pizza's kan bestellen.

1. Pizza Fresca

De Pizza Fresca is gemaakt om alle veganisten onder ons ook van een heerlijke pizza te kunnen laten genieten. De pizza heeft een topping van veganistische kaas, tofu, tomaat en natuurlijk kruiden en specerijen. Is dit jouw favoriet, hou je van een groen leven, dieren en de planeet, immers de grootste redenen om veganistisch te eten. De beste Pizza Fresca in België bestel je bij Pizza Ai 6 Angoli.

2. Meat Lovers

Diegenen die liever voor een Meat Lovers gaan dan een Fresca, zijn precies het tegenovergestelde. Deze pizza wordt doorgaans afgeladen met ham, salami en bacon. Vlees, vlees, vlees! Deze pizza is dan ook gemaakt voor die mensen die van het leven houden en er een Bourgondische levensstijl op nahouden. Probeer de Meat Lover van Matiate eens, daar kan je geen genoeg van krijgen.

3. Calzone

Een Pizza Calzone is in principe een dubbelgevouwen pizza. De binnenkant is gevuld met al het heerlijks wat je normaal gesproken bovenop een pizza zal vinden. Daarom is de mozzarella heerlijk door de tomaten heen gesmolten en heeft de smaak van de champignons zich subtiel verspreid. Wil een gesloten pizza ook betekenen dat je een gesloten persoonlijkheid hebt? Integendeel. Deze pizza staat synoniem voor levensgenieters. Geniet echt van het leven met een Calzone van Pizza Fresca.

4. Nutella Pizza

Voor de zoetekauwen onder ons is er gelukkig een heel nieuw soort pizza ontdekt: de Nutella Pizza! Kan je het je voorstellen; een pizza met niets anders dan Nutella en een dun laagje poedersuiker als topping. Dat is toch het ideale dessert. Je vindt bijvoorbeeld een Nutella pizza bij Del Popolo, of laat de pizza lekker thuisbezorgen.

5. Mare e Monti

Als de Mare e Monti jouw favoriete keus is, betekent dat ongetwijfeld dat je van zo'n beetje alles wel houdt (qua eten) en dat je moeilijk bent in het maken van keuzes. De Mare e Monti is namelijk een pizza waarbij je zowel vlees als zeevruchten als topping krijgt. Meestal zijn dit garnalen en ham, gemengd met champignons en olijven. Il Capriani maakt een heerlijke Mare e Monti, voor iedereen die niet kan kiezen tussen vlees en vis.

6. 4 Fromages

Of je bent vegetarisch, of je bent gewoon verslaafd aan kaas. Of een beetje van allebei. De 4 Fromages is voor iedereen die het traditioneel wil houden, maar tegelijkertijd ook bewust is. Bewust van smaak en bewust van het milieu. Een mix van heerlijke kazen resulteert in een van de beste pizza's uit de menselijke geschiedenis. Pizza la Luna gebruikt een goede kwaliteit kaas waar je geen genoeg van kan krijgen.

Deliveroo bezorgt al deze pizza's voor je deur thuis, op bijna ieder moment van de dag.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application