1. Maaltijd-inspiraties
  2. Let's go for Mexican food tonight, olé olé!
Ontdek de beste Mexicaanse restaurants in België met Deliveroo

Let's go for Mexican food tonight, olé olé!

Arriba Arriba, time for a Mexican night! Kies een leuke Mexicaanse playlist op Spotify, dim de lichten en dress up, want vanavond is alles in het thema Mexico. Mexico is een land met een rijke cultuur en heeft een enorm gevarieerde keuken. Van taco's tot nacho's tot burrito's en enchilada's. Hieronder vind je de beste Mexicaanse restaurants in België. Of je nu in Brussel, Antwerpen of Gent woont, de Mexicaanse avond zal geslaagd zijn! Oh ja, weet je niet wat te doen, terwijl je wacht op je bestelling? Maak de cocktail 'The Mexican' met tequila, ananassap, limoen en verse peperringetjes! Je geraakt alvast in de mood!

1.Chapo's Tex-Mexican Food in hartje Gent

Tex-Mex staat voor de Texaanse-Mexicaanse keuken. Bij Chapo's bestel je nacho's als aperitief met verse guacamole. Als hoofdgerecht zijn de quesadilla's met kaas en guacamole, burrito met kip of met beef chili en enchilada con pollo vooral enorm populair. Verse ingrediënten en huisbereid, een uitgebreide menukaart en lekkere gerechten. De keuze is aan jou, maar wij denken dat dit alvast de key is voor een geslaagde Mexican night! 

2.ChezWaWa in Brussel

A post shared by CHEZWaWa (@chezwawabxl) on

CHEZWaWa, alleen de naam al is awesome! Zeg het drie keer na elkaar en een lachbui verzekerd! Een mix van frisse ingrediënten en lekkere Mexicaanse kruiden. Het handige is: hier ben jij de chef, want jij kiest de ingrediënten en stelt zo je gerecht samen. Je kiest de basis, de rijst, bonen, salsa en extra's. Leuk is hier dat je een 'home alone' combo kan bestellen maar ook combo's voor 2 of 3 personen of een hele vriendengroep! Perfect als je al je vrienden wilt uitnodigen voor je Mexican Night. 

3.Taco Factory in Antwerpen

All head over heels for taco's? Oeeh, dan ben jij aan het juiste adres bij de Taco Factory. Bestel er taco's gevuld met ijsbergsla, tomaat, maïs, ajuin, kidneybonen, een kaasmix en koriander en vul het aan met kip, rundergehakt, biefstuk of een vegetarische variant. Niet genoeg aan enkel taco's? Dan raden we je zeker de suggesties aan, zoals de Gigante spicy beef met rundergehakt, chipotle en salsa saus of de Fajita chicken met malse kipfilet. 

4.Pick & Mex in Antwerpen

Pick & Mex in Antwerpen serveert taco's, burrito, plato's, nacho's en empanadas! Aanraders: burrito met kip of rundsvlees en simpele nacho's om de avond te starten. Basic but good Mexican food en snel geleverd! Daar staat Pick & Mex voor. 

5.La Esquina in Brussel

A post shared by Huphine 🌵 (@huphine) on

La Esquina is een authentiek Mexicaans restaurant met een interessante menukaart aan democratische prijzen! Pure locale Mexicaanse ingrediënten en hun aroma's brengen je helemaal in de sfeer. Probeer zeker de chicken quesadilla, als voorgerecht met tinga chicken, kaas en pico de gallo. De suggesties van het huis zijn verrassend en zeker het proeven waard. Zo heb je er de steak à la Mexicana en de La Esquina special! Deze gerechten zijn echt voor de fijnproevers die graag genieten van dat extraatje!

Ben je al helemaal in de mood? Wacht niet langer en ontdek al het lekkers dat Deliveroo in petto voor jou heeft. 

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application