1. Maaltijd-inspiraties
  2. Haal de luxe in huis! Laat een kreeft thuisbezorgen
Haal de luxe in huis! Laat een kreeft thuisbezorgen

Haal de luxe in huis! Laat een kreeft thuisbezorgen

Tegenwoordig lijkt haast alles wel mogelijk te zijn. Steeds meer comfort en luxe in je eigen huis zonder er zelf al te veel moeite voor te doen. Een van die mogelijkheden is luxe gerechten voor je deur, kant en klaar, af te laten leveren. Zoals een kreeft bijvoorbeeld, vergezeld van een fles goede witte wijn, of zelfs champagne. Want waarom niet? Een beetje zelfverwennerij moet kunnen. Dit zijn de beste restaurants in België die een hele kreeft zo voor je deur afleveren.

1. Brasserie Dock's

Brasserie Dock's is een prachtig restaurant gelegen in hartje Antwerpen. Dit luxe restaurant is prachtig aangekleed en nodigt uit voor een heerlijk lang diner. Ze bieden de beste fruits de mer en zeevruchten die je kunt vinden in deze stad. Het restaurant is dan ook al meerdere malen bekroond als een van de beste restaurants van Antwerpen, door verschillende instellingen. Naast de hele of de halve Belle-Vue kreeft hebben ze ook verschillende oesters in de aanbieding. Bij besteding boven de €100 krijg je er ook nog een gratis fles witte wijn bij.

2. Lobster Pot

[[Instagram:BTCP_KqgJsq]] De Lobster Pot in het centrum van Brugge ligt in de schaduw van de Sint-Salvatorskathedraal. Het restaurant zelf is gezellig en stylish ingericht en biedt tevens privé diner mogelijkheden en vergaderzalen. Ze bieden verschillende hoogstaande verse kreeft- en visgerechten die vergezeld gaan van een naar smaak geselecteerde wijn. De klassieke kreeftbereidingen zijn absoluut subliem. Wil je echt uitpakken ga dan voor het plateau Royal, wat je heerlijk met twee mensen kan delen.

3. Huyze Paelinck

Huyze Paelinck kookt al traditionele gerechten sinds 1892. De Noorse kreeft of de Oesters Gillardeau zijn hun meest beroemde, beste visgerechten, maar het fruits de mer royal plateau is zeker ook noemenswaardig. Al meer dan 100 jaar lang streven ze naar topkwaliteit en dat komt zeker in hun heerlijke gerechten naar voren. Ze hebben daarnaast ook een uitstekende wijn- en champagneselectie, die je ook nog eens samen met je kreeft of oesters thuis kan laten bezorgen.

Huyze Paelinck bevindt zich in Gent. Op zoek naar meer luxerestaurants in Gent? Kijk hier.

4. Fish & Eat

A post shared by Fish&Eat (@fisheatantwerp) on

Deze visbistro concentreert zich op de Belgisch-Franse keuken. De vriendelijke prijzen van dit restaurant maken Fish & Eat nog wat interessanter. Geweldig zijn de heerlijke plateaus waar je met twee personen van kan genieten. Met name het Royal plateau is aan te raden: een overheerlijke combinatie van mossels, coquilles, oesters, kreeft en nog veel meer. Een hele kreeft laat je hier thuisbezorgen voor slechts €40. Daarnaast hebben ze er een heerlijke selectie aan wijnen, voorgerechten en nagerechten, tevens allen thuis te laten bezorgen.

5. Tante Yvonne

Tante Yvonne biedt iets wat niemand anders heeft: een kreeftenfestival! Bij het kreeftenfestival worden drie en een halve kreeft op verschillende wijzen bereid. Zo kan je van iedere heerlijke, unieke bereiding iets proeven. Een gerecht wat je makkelijk met verschillende mensen kan delen voor een extra gezelligheids factor. Deze Frans-Belgische keuken heeft regelmatig bijzondere avonden. Zo zijn er op woensdagavond altijd verschillende aanbiedingen en kan je op vrijdag en zaterdagavond genieten van live muziek tijdens het dineren, voornamelijk jazz of Franse chansons.

Al deze heerlijke luxe kreeftgerechten kan je thuis laten bezorgen met behulp van bezorgdienst Deliveroo. Neem snel even een kijkje!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application