1. Maaltijd-inspiraties
  2. De herfst door met een heerlijke tas soep!
Bestel een heerlijke tas soep met Deliveroo en kom zo de herfst door!

De herfst door met een heerlijke tas soep!

Hmmm, er is toch niets beter dan je te verwarmen met een heerlijke tas soep tijdens de herfst. Net terug thuis na het werk en je wilt all cosy thuis in je sofa zitten, je hebt honger en je snakt naar gezond en lekker eten! Wel een soep past toch perfect?! Er zijn bovendien ook zoveel soepen te ontdekken: de typische Belgische, Vietnamese Pho, Japanse Ramen, enzovoort! Ontdek hieronder een lijstje met alle soepen die jouw maag zullen vullen en je lichaam verwarmen! Jij komt alvast de herfst door zonder problemen!

1. Dam Sum in Brussel

A post shared by Dam Sum (@dam_sum) on

Dagje gepland in Brussel of woonachtig in Brussel? Zin om een heerlijke kom vullende Chinese soep te bestellen? Dan ben je bij Dam Sum aan het juiste adres. Bestel er een heerlijke Wanton Soup met garnalen. Voor wie het graag wat pikanter heeft is er de pikante noodle kippensoep en ook vegetariërs vinden er zeker hun keuze met de vegetarische noodlesoep! Bestel er ook zeker een lekkere portie gestoomde Chao Sou dumplings bij!  

2.  Umamido in Antwerpen en Brussel

A post shared by Umamido (@umamido) on

Umamido heeft verschillende restaurants in Antwerpen en Brussel en je kan er de meest delicious ramen ever eten! Ze hebben maar één doel en dat is jouw de beste kom ramen ooit bezorgen! De ingrediënten worden met zorg gekozen en gehaald bij top leveranciers. Zo komt het varkensvlees van bij een boer in de Ardennen en dragen ze verse lokale ingrediënten hoog in het vaandel. Slow cooking met liefde gemaakt en snel geleverd! Aanrader is de Kara Miso Ramen met een lekkere pikante mix of de chef's special met pikante tonkotsu, spek en huisgemaakte kimchi! Alleen al hun menukaart bekijken op Deliveroo is epic, de foto's laat het water zo in je mond lopen. 

3. Gastronomisch Aziatische met Lucy Chang!

A post shared by Lucy Chang (@lucychang_be) on

​ Lucy Chang biedt heerlijk Aziatisch eten vanuit Vietnam, Thailand, Cambodia, Maleisië en China! Het aanbod is rijkelijk en de smaken heerlijk verrassend! Of je nu zin hebt in een simpele rijst noedel soep of Thaïse rijst noedel soep of een Cantonese Wanton soep? Je vindt het er allemaal! 

4. Typisch Belgische soep bij Soepplus in Gent

A post shared by SOEP+ (@soepplus) on

Toch gewoon zin in een simpele typische Belgische dampende kom soep? Bij Soepplus kan je tot en met 16u bestellen, maar het is de moeite waard! Ideaal als een voorgerecht of je 4-uur hongertje! Elke dag is er een verschillende dag soep en er is toch niets beter dan een portie tomatensoep met balletjes. Zin in héél veel soep? Je kan er gewoon een liter soep bestellen, fantastisch toch! Je vindt er ook heerlijke seizoenssalades, quiches en inspirerende belegde broodjes. 

5. Thaïse soep bij Manola in Brussel

Bij Manola in Brussel kan je genieten van verschillende Thaïse soepen en gerechten. De chef doet er alles aan om je helemaal in Thailand te doen voelen! Een vullende kippensoep met kokosnoot melk en citronella of een groene of rode currysoep met rijst? Delicious als je het ons vraagt!

Ook zo'n zin gekregen om lekker eten te bestellen? Neem dan zeker een kijkje op Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application