1. Maaltijd-inspiraties
  2. Friyay! Frietjes op vrijdagavond! 
Friyay! Frietjes op vrijdagavond!

Friyay! Frietjes op vrijdagavond! 

Jihaaaa het is vrijdagavond, de vermoeiende werkweek zit erop en het weekend komt eraan. Al veel plannen gemaakt? Je hebt het al behoorlijk gezond gehouden in de week, goed gesport en nu denk je: ha, ik laat me gaan, want het is vrijdag. Je hebt geen zin om te koken, maar wel om lekker op de zetel te ploffen en even uit te rusten. Of wellicht wil je een feestje organiseren bij je thuis en je wil graag wat comfort food voorzien. Het kan allemaal en frietjes zijn de ideale oplossing! Hieronder vind je enkele goede adressen om frietjes te bestellen! Wil je meer dan enkel frietjes, wel bestel er gerust een Amerikaanse burger, onion rings of ander finger food bij. Smakelijk!

1.Be Burger in Brussel

A post shared by Be Burger (@be_burger) on

Maak vrijdag extra friyay en bestel bij je frietjes ook een typisch Amerikaanse burger. Waarom? Bij Be Burger heb je premium hamburgers van hoogwaardige kwaliteit. Het is een enorm succesverhaal en tegenwoordig zijn er al vier Be Burgers over heel België. Het is zeker een plaats voor fijnproevers die het verschil kennen tussen een goede en een super hamburger. De huisgemaakte frietjes bestel je apart en zijn overheerlijk! Leuk om te weten, bij Be Burger in Waterloo heb je frietjes à volonté van maandag tot en met woensdag. Who's in?

2.Marcel Burger Bar in Brussel

Bij Marcel Burger Bar kan je frietjes bestellen met zoete aardappel of een portie frietjes met kaas! Zeker het proberen waard! Je kan er ook terecht voor een cheese bacon, crispy chicken of de Marcel burger met rundsvlees, gebakken ajuintjes, munt, peterselie, salade, sesamzaadjes en tomaat! Hmmmm... 

3.Jack Burger in Gent

Jack Burger is de ideale plaats om je friyay frietjes en sappige burgers te bestellen! Populair zijn de jack fries met 2 sauzen. Bij Jack Burger geloven ze erin dat je, je het beste focust op één ding en dat dan perfect uitvoert. Als je alleen maar hamburgers en frietjes maakt, dan moeten ze uitstekend zijn, toch? Sappig vlees, krokante broodjes en een ruime keuze aan burgers met rundsvlees, kip en veggie! 

4.Burgers & Booze in Antwerpen

Burgers & Booze in Antwerpen is een leuk en vernieuwend concept! Je hebt er een menu om ù tegen te zeggen! Hamburgers met namen als bun laden, el mariachi en jurrassic pork. Zegt het je niets? Wel, probeer het gewoon uit! It's delicious! Bestel er fresh fries of Bel-Air of you're so sweet potato fries! Dit is zeker één van onze favorieten…

5.Quick 

A post shared by QUICK Belgium (@quickbelgium) on

Quick maakte een deal met Deliveroo en levert nu op verschillende locaties. Mooie reepjes friet, goudbruin en lekker gezout! Je kan er makkelijk een party box chicken dips bijbestellen. Dan maak je er ineens een heel Quick feestje van! Meer zin in hamburgers? Wel bekijk dan snel het rijke assortiment.

Kan jij niet wachten om je vrijdag helemaal friyay fries proof te maken? Wel wacht niet langer en kijk wat lekkers Deliveroo voor jou in petto heeft! Het weekend kon niet beter starten.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application