1. Maaltijd-inspiraties
  2. Eruitzien Als Irina Shayk? Wat Supermodellen Écht Als Ontbijt Eten
Eruitzien Als Irina Shayk? Wat Supermodellen Écht Als Ontbijt Eten

Eruitzien Als Irina Shayk? Wat Supermodellen Écht Als Ontbijt Eten

Eruitzien als een supermodel is niet iets wat zomaar even gebeurd. Hier moet je hard voor werken. Een onderdeel van dat harde werken is je dieet tot in de puntjes in de gaten houden. Je kan natuurlijk geen snack te veel nemen, en al helemaal niet je dag beginnen met lekker doorbakken vette bacon en eieren. Wat je moet doen om eruit te zien als Miranda Kerr? We willen zien hoe lang je dat volhoudt. Wat moet je doen als je eruit wilt zien als Irina Shayk? Dat zou je nog weleens flink kunnen verrassen!

1. Miranda Kerr

Geen koffie in de ochtend voor Miranda Kerr. Zij begint haar dag met warm water en citroen, volgens experts goed voor de spijsvertering en een middel dat je natuurlijk helpt af te vallen. Dan neemt ze óf een smoothie, óf een pannenkoek met banaan. Haar smoothies zitten boordevol powerfruits die je helpen bij de weerstand en vol vitaminen zitten.

Ook in België vind je de beste en gezondste smoothies, bijvoorbeeld bij Zest Fresh Juice Bars.

2. Irina Shayk

De bloedmooie Irina Shayk heeft misschien gewoon te veel geluk. Ze groeide op in Rusland, met een echt Russisch dieet zoals aardappel-stoofpotten in grote hoeveelheden. Ze zegt gewoon een snelle stofwisseling te hebben. Hadden we dat allemaal maar! Zij begint haar ontbijt gerust met een groot bord vol roereieren, brood, jam, kaas, fruit, een sapje, enzovoort. Geen probleem voor onze Shayk! Geheimpje: als avondeten eet ze het liefst een hamburger, met een stuk taart als toetje!

Ook toe aan een stevig ontbijt à la Shayk? Le Pain Quotidien brengt het voor je deur!

3. Adriana Lima

Adriana Lima staat bekend om haar toewijding aan haar dieet. Ze heeft dan ook niet zomaar een dieet. Adriana Lima begrijpt als geen ander dat ieder lichaam anders werkt en ieder lichaam iets anders nodig heeft. Daarom heeft ze haar dieet geheel persoonlijk laten afstellen door een diëtiste. Haar dieet is zwaar gebaseerd op het gebruik van vlees en melkproducten. Doorgaans bestaat haar ontbijt uit een bord met havermout met rozijnen en eiwitten. Daarnaast een kop koffie met melk.

Het kan met meer inspiratie! Kijk eens bij Cereal Heaven voor de beste ontbijtgranen.

4. Chrissy Teigen

A post shared by 🌎 (@trabi192) on

Chrissy Teigen heeft meer overeenkomsten – dieetsgewijs – met Irina Shayk dan met enige van de andere modellen in deze lijst. Ook Chrissy houdt enorm veel van eten, en dat bewijst wel uit het kookboek dat ze inmiddels gepubliceerd heeft. Ze zit dan ook boordevol culinaire inspiratie en de tafel zal er geen dag hetzelfde uitzien. Toch heeft ze vrijgegeven dat zij en haar man 's ochtends het liefst hetzelfde eten: twee eieren, avocado en bacon van kalkoen.

De beste bagels met avocado en eieren vind je bij Kopi Corner.

5. Candice Swanepoel

Candice Swanepoel groeide op in Zuid-Afrika. Daar is een "full English breakfast" een normale manier om de dag te starten. Wat dat inhoudt? Eieren, bacon, worst en bonen in tomatensaus. Een heerlijke vette hap waar iedereen meteen 5 kilo van aankomt. Zo ook Candice, dus heeft ze haar ontbijt ietwat aangepast. Ze kon geen genoeg krijgen van de eieren, dus die heeft ze erin gelaten, alleen nu maakt ze ze met spinazie en feta kaas. Iets gezonder, en iets lichter.

Ook zin in zo'n heerlijke groene omelet? Je kan 'm bestellen bij Goodie Foodie!

Eruitzien als een model, maar niet de tijd en energie om het helemaal uit te vogelen? Geen nood, al deze heerlijke en gezonde gerechten zijn thuis te bestellen via Deliveroo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application