1. Maaltijd-inspiraties
  2. Eetprofielen Van Hollywoodhelden - Van George Clooney tot Zac Efron
Eetprofielen Van Hollywoodhelden - Van George Clooney tot Zac Efron

Eetprofielen Van Hollywoodhelden - Van George Clooney tot Zac Efron

Wat je eet ben je zelf, is wat het bekende gezegde is. Je dieet zegt enorm veel over wie je bent. Iedereen moet eten, ook beroemdheden. Heb je enige idee wat voor eetprofiel George Clooney heeft? Of wat dacht je van Zac Efron? Ga je voor grote hoeveelheden wijn, ultiem gezonde gerechten of ben je meer iemand die houdt van een lekkere vette hap? Hier vind je uit met welke Hollywood ster jij je eetprofiel deelt en wat dat zegt over wie je bent.

1. De Meatlover George Clooney

Dat Clooney er 56 nog bijna net zo goed uitziet als hij deed toen hij 30 was moet een reden hebben. Misschien is het wel zijn dieet? Nou, voor iedereen die enorm veel van vlees houdt is er goed nieuws: als er iets is dat Clooney graag op zijn bord ziet is het een heerlijke, grote biefstuk. De Chayya Meat Stake van Chaya Brasserie in Hollywood is naar verluid zijn meest populaire biefstuk, en hij is hier dan ook regelmatig te vinden. Het liefste laat hij zijn biefstuk vergezeld gaan van een glas koude Guinness, waarvan hij een tap in zijn eigen huis heeft laten installeren.

Voor de Antwerpse bier en vleesliefhebber, probeer Gollem Beers & Burgers eens.

2. De Vegan Leonardo DiCaprio

A post shared by EXKi (@exki) on

Iedereen die, in tegenstelling tot de Clooney, liever een vleesloos bestaan leeft kan zich meer identificeren met Leonardo DiCaprio. Onze Leo probeert wat goeds te doen voor de planeet. Eind vorig jaar investeerde hij in een bedrijf dat voedsel produceert op geheel plantaardige basis. Hij is zich ervan bewust dat de vleesindustrie een grote boosdoener is op onze planeet en probeert dit probleem aan te kaarten en op te lossen. Het meest beroemde product van dit bedrijf is de Beyond Burger, een veganistische burger die geheel zou moeten smaken, ruiken en uitzien als een echte bloedige burger, en die zelfs de meest die-hard meatlover over zou moeten halen vegetarisch te eten.

EXKi verspreid het vegetarisch, veganistisch en biologische eten binnen België.

3. Van junkfood-verslaafde naar de Bodybuilder Zac Efron

Zac Efron leefde tot voor kort een leven vol met junkfood. Tot hij een rol in de nieuwe Baywatch zou vertolken. Ineens moest hij zijn dieet drastisch omgooien om zichzelf om te toveren tot een hete lifeguard met een goddelijk lichaam. Alles werd biologisch en vanaf nu bestond zijn dieet voornamelijk uit proteïnen en heel veel water, weinig suiker en weinig koolhydraten. Hij zegt dat zijn gezonde dieet hem hielp af te kicken van zijn junkfood verslaving. Misschien is het toch nog niet te laat voor ons?

Probeer Greenway in Brussel voor het ultieme powerfood.

4. De Extravagante Johnny Depp

Ja, Johnny Depp houdt er een extreem extravagante levensstijl op na. Niet lang geleden kwam hij in de financiële problemen en heeft hij zijn inkomsten en uitgaven vrij moeten geven. Daardoor werd bekend dat hij 2 miljoen dollar per maand nodig heeft om rond te komen. Konden we dat allemaal maar zeggen. Van die 2 miljoen dollar gaat er 30.000 dollar op aan wijn. En dat zijn natuurlijk geen flesjes Kaapse Pracht van de Appie. Hij laat de meest exclusieve wijnen van overal ter wereld verschepen. Als dat alleen al zijn wijn is, zijn wij benieuwd hoe zijn gemiddelde avondmaaltijd eruitziet.

Laat je wijnen en luxe eten lekker thuisbezorgen door Lucca Cucina Italiana.

5. De Traditionele Bradley Cooper

A post shared by Julie's House (@julieshouse) on

Bradley Cooper groeide op in een gezin waar eten centraal stond. Hij vertelt regelmatig over zijn grootmoeder, die altijd aan het koken was. En hoe zeer hij zijn grootmoeders eten mist. Zij maakte volgens hem de heerlijkste pizza, de beste thuisgemaakte pasta, en als hij kon kiezen wat het laatste was dat hij ooit kon eten, zou het zijn grootmoeders cheesecake zijn. Kom nooit tussen een man en zijn grootmoeders eten!

Echte grootmoeders cheesecake is te vinden bij Julie's House in Gent.

Ook zulke lekkere dingen eten? Laat het thuisbezorgen door Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application