1. Maaltijd-inspiraties
  2. Droevig, enthousiast of avontuurlijk? Wij hebben pannenkoeken voor elke stemming!
Pannenkoeken Voor Elke Stemming - Welke Pannenkoek Past Bij Jou

Droevig, enthousiast of avontuurlijk? Wij hebben pannenkoeken voor elke stemming!

Ben je in feeststemming of ga je net door een moeilijke periode? In welke gemoedstoestand je ook bent, er is altijd wel een pannenkoek die perfect aansluit bij jouw gevoel. Met pannenkoeken kun je immers alle kanten uit: chocolade, banaan, appel, geitenkaas of siroop. Je kan het zo gek nog niet bedenken. Hoe voel jij je vandaag? Relaxed, energiek, in feeststemming of droevig? Lees snel verder en ontdek welke pannenkoek perfect past bij jouw stemming.

1. Helemaal relaxed met een Pannenkoek Nutella Banaan

Voel je, je lekker uitgerust en heb je een relaxed dagje gepland? Dan is een zoete pannenkoek de perfecte keuze. En wij denken dan meteen aan Nutella en banaan! Bij Crêpes Atelier kun je een homemade pannenkoek bestellen met deze goddelijke toppings. De pannenkoek Nutella Banaan wordt klaargemaakt met boter, Nutella, banaan en drank. Zak dus maar snel een beetje dieper in die luie zetel en verwen jezelf met deze overheerlijke zoete pannenkoek.

2. Boost je energie met een Pannenkoek Appel, Kaneel en Suiker

Kun je wel wat extra energie gebruiken? Kies dan voor een pannenkoek met appel en kaneel. In appel zitten veel gezonde voedingsstoffen en ook kaneel geeft je immuunsysteem een flinke boost. Bovendien is de combinatie appel-kaneel ook super lekker en zeker in combinatie met een verse pannenkoek. De lekkerste pannenkoek met appel en kaneel vonden we bij Goodie Foodie. Je krijgt hier een lekker authentieke pannenkoek met appel, kaneel en suiker.

3. Laat het feestje maar beginnen met The O'yo Indulgence Pancakes

Heb je iets te vieren of ben je gewoon in een feestelijke stemming? Dan zijn pannenkoeken een top idee. En om je helemaal in feeststemming te brengen, mag het wel wat meer zijn. Wat dacht je van pannenkoeken met Griekse yoghurt, maple syrup, chia jam, vers fruit en huisgemaakte granola? Deze feestelijke pannenkoeken kun je bestellen bij O'yo onder de naam The O'yo Indulgence Pancakes. Nu kan het feestje pas echt beginnen!

4. Beur je zelf weer op met een American Pancake

Heb je een echte baaldag en kan je wel wat troostvoeding gebruiken? Ga dan meteen all the way met American pancakes. Deze overdadige, dikke pannenkoeken vol heerlijke zoete toppings sleuren je met gemak door die moeilijke dag. Als je bij Cup 28 de American Pancake bestelt, krijg je maar liefst 5 pannenkoeken met vers fruit en siroop. Daar fleur je meteen weer van op.

5. Verras je smaakpapillen met een Crêpe Chèvre

A post shared by Sel&sucre (@sel.sucre.info) on

Ben je in een avontuurlijke stemming en heb je zin om nieuwe dingen uit te proberen? Ga dan voor de Crêpe Chèvre van Sel et Sucre. Dit is geen gewone pannenkoek met fruit of siroop. Nee, dit is een flinterdun pannenkoekje met gesmolten geitenkaas. De aparte en uitgesproken smaak van de geitenkaas in combinatie met nog andere hartige ingrediënten zal je aangenaam verrassen. 

Voila, nu weet je meteen welke pannenkoek je moet bestellen! En nee, je hoeft niet zelf met eieren en melk te gaan knoeien. Deze en nog meer verrukkelijke pannenkoeken bestel je gewoon op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application