1. Maaltijd-inspiraties
  2. Foodlover? Ontdek de 3 beste restaurants in Brussel!
3 Beste Restaurant In Brussel volgens Deliveroo

Foodlover? Ontdek de 3 beste restaurants in Brussel!

Brussel: de hoofdstad van België, maar ook wel de hoofdstad van Europa genoemd. Kom je uit Gent, Brugge of Antwerpen en heb je zin in een daguitstap naar Brussel of woon je hier en je hebt nu eens echt zin in een heerlijke maaltijd? Zin in een culinair hoogstandje? Wij nemen je mee op onze speurtocht naar de drie beste restaurants van Brussel! Je kan er uiteten of simpel bestellen met Deliveroo en het opeten bij je thuis, in het park, kantoor of de zotste plaats die jij maar kan bedenken! Are you ready? Here we go!

1. Mamma miaaa, I feel like Italian food

Heerlijk Italiaans, dat smaakt altijd! Onze favoriet in Brussel? Winehouse Osteria: een heerlijk authentiek Italiaans restaurant met een verfijnde menukaart en heerlijke Italiaanse wijnen om het gerecht af te smaken. Ze zijn een tikkeltje anders dan andere Italiaanse restaurants waar je vooral pizza en pasta kan vinden. Ze hebben charcuterie en kaasplanken, wat perfect is als aperitief. Je kan er gerechten ontdekken als Tagliata van rode tonijn met sesamzaad en spinazie. Ook heel populair is de Tagliata van rundvlees met rucola, polenta, balsamico vinaigrette en parmezaan. Probeer ook zeker de risotto met eekhoorntjesbrood en pompoen. Op zoek naar een heerlijk authentiek Italiaans restaurant met een verfijnde menukaart? Dan is Winehouse Osteria zeker geschikt voor jou!  

2. Lekker Belgische bij au Vieux Bruxelles

Zin in die goede oude Belgische keuken? Dan hebben wij het perfecte adres voor jou! Au Vieux Bruxelles is een typische Belgische brasserie waar je lekkere mosselen en typische Belgische en Brusselse gerechten kan eten. Ze bestaan al sinds 1882 en worden ook wel 'koning van de mosselen' genoemd. De maaltijden zijn simpel, rijk aan ingrediënten en overheerlijk. Om je alvast te doen watertanden, op het menu vind je gerechten als: waterzooi, mosselen klaargemaakt op maar liefst 8 verschillende manieren en stoofvlees op Vlaamse wijze met gueuzebier. Vergeet er zeker geen typisch Belgisch biertje bij te bestellen! Ha, wat zijn we toch fier op onze Belgische roots!

3. Exotic please: La Kasbah du Maroc

A post shared by NICOLAS (@nicolas.baert) on

Brussel is ook gekend om zijn multiculturaliteit en wij vinden dit fantastisch. We kunnen wel van alle landen gerechten uitproberen! Wie zei dat je naar Marokko moest reizen om heerlijk Marokkaans te eten? De Marokkaanse keuken heeft alles wat je van de mediterrane keuken verwacht: heerlijke kruiden, verse ingrediënten en smaken die je verrassen! Ons favoriet Marokkaans restaurant in Brussel is La Kasbah du Maroc. Met hun maaltijden betoveren ze jou in een mum van tijd als in het sprookje van Duizend en een nacht. Je vindt er heerlijke tajines, couscous, mezze, lam, en grillgerechten. De Marokkaanse keuken zal voor jou geen geheimen meer hebben.

Waar je zal eten in Brussel is alvast geen zorg meer! Geen zin om weg te gaan en gezellig thuis te bestellen? Kijk dan zeker even op Deliveroo, daar vind je overheerlijke gerechten die je in 1 2 3 kan bestellen en thuis, op kantoor of in het park kan eten! 

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application