1. Maaltijd-inspiraties
  2. Snacks and drinks: de perfecte apéro!
De perfecte snacks voor je drinks met Deliveroo!

Snacks and drinks: de perfecte apéro!

Het geheim voor de perfecte apéro: lekkere hartige snacks en zoete desserts bij je drankjes! Het ligt niet te zwaar op je maag als je later wilt gaan dansen en je hebt geen honger meer! Bovendien zal je zeker minder last hebben van de kater! Of je nu woont in Antwerpen, Gent of Brussel; overal vind je lekkere snacks voor een aperitief. Organiseer je een aperitief thuis, dan kan je ook steeds heel gemakkelijk snacks bij de beste restaurants uit de buurt bestellen en deze aan huis laten leveren. 

1. Otomat: pizza en bier! Schol

Avondje uit in Gent gepland en thuis wat vrienden uitgenodigd? Je wilt graag dat iedereen tevreden is dus je wilt graag hartige en zoete snacks? Bij Otomat vind je alles wat je hartje begeert: overheerlijke pizza's om te delen: klassieke maar ook speciale pizza's en veganistische pizza's. Populair zijn de Classic Margarita, de Rocket & Ham met een twist of Madras pizza met malse kip, komijn, curry, madras, mango, rode ui en koriander. Bij Otomat is er zoveel keuze dat je al je vrienden blij zal maken! De house burrata is ook altijd leuk om te delen! Het handige aan Otomat is ook dat je er heel wat bieren kan bestellen, niet enkel de typische bieren maar proef ook specialere bieren, zoals Single Wide IPA Boulevard of de Lost in Spice. Voor de zoetebekjes kan je er een Eton Mess bestellen met rood fruit, yoghurtroom, coulis en meringue of een pizza met nutella! Waar wacht je nog op? 

2. Sushi please!

Heb je graag een gezonde, maar delicous snack bij je drinks? Dan is sushi de perfecte keuze! Het is licht verteerbaar, makkelijk om op te eten, mooi om te serveren en je hebt een ongelooflijke keuze aan sushi soorten. Bij Sushi Shop Antwerpen is het ook handig dat je sushi boxen kan bestellen. Zo kan je er bijvoorbeeld de California dream bestellen met 24 verschillende California sushi's. Ook populair zijn de 'boxes to share' met gevarieerde sushi soorten bestaande uit 42 of 58 stuks. Wil je bovendien specifieke sushi bestellen, dan is dit geen probleem en kan je aparte sushi's bestellen! Dit lijkt het perfecte plan, toch? Ze hebben niet alleen sushi maar ook desserts zoals cheesecake, moelleux en fruitsalade! Running out of drinks? No panic: je kan er ook bier, saké en wijn bestellen! Woon je in Brussel, niet getreurd: hier heb je ook een Sushi Shop! 

3. Fish & Chips, yummie!

A post shared by Jeck Lim (@tsunjeck) on

Bij Bia Mara in Brussel kan je heerlijke fish & chips bestellen. Comfort snacks voor bij je drinks en je avond kan niet meer stuk. Je hebt er verschillende variaties van fish & chips, ontdek onder meer: panko chicken, fish panko, fish tempura en vegetarische varianten steeds geserveerd met krokante frietjes. Bekijk zeker de side dishes als je zin hebt in nog meer lekkers! Geen nood, ook hier hebben we aan je avond gedacht en kan je ook bier, wijn en soft drinks bestellen.

Kan je niet wachten om je apéro te organiseren of te beginnen? Neem een kijkje op Deliveroo en bestel heel wat lekkers om jouw avond perfect te maken! 

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application