1. Maaltijd-inspiraties
  2. Culinaire trip in Antwerpen!
Culinaire trip in Antwerpen!

Culinaire trip in Antwerpen!

Dagje Antwerpen gepland? Niets leuker dan toerist in eigen land. Je spreekt de eigen taal, reizen is gemakkelijk, je betaalt in dezelfde munt en het weer verandert niet. Er is zoveel te zien in Antwerpen: de dierentuin, Museum aan de Stroom, Modemuseum en het havenhuis van Zaha Hadid. Wil je al deze leuke plekken bezoeken en je geen zorgen maken om wat te eten? Hieronder vind je vier lekkere restaurants om overheerlijke gerechten te bestellen in de buurt van deze bezienswaardigheden. Eet het op in het park of onderweg! Easy peasy lemon squeezy!

1.Unagi Sushi

In de buurt van het MAS? Wel waarom zet je je niet lekker aan het water en bestel je sushi? Of neem ze mee op het dak van het MAS en enjoy deze lunch met een view! Dit is allemaal perfect mogelijk met Unagi sushi. Je kan er apart elke sushi waar je maar van droomt bestellen. Of ga voor een combo en vertrouw op hun sushi combinaties. Bestel er een box met 13, 16,17 of 19 stuks of kies voor de special met 5 kamikaze zalm, 5 california special, 4 sashimi en 4 nigiri. Enjoy! 

2.Donuttello 

In de buurt van het Modemuseum? Wel bestel gauw lekkere donuts bij Donutello, bestel ze in allerlei kleuren en zo bereid je je alvast voor op de kleurrijke collecties die je zal zien! Donutello maakt gebruik van verfijnde ingrediënten, werkt samen met lokale leveranciers, maakt zo min mogelijk gebruik van vetten die niet goed zijn voor je lichaam en wil je vooral goed doen voelen door het eten van een kwaliteitsvol product. Alle donuts worden met zorg zelf gemaakt en zijn altijd vers. Kwaliteit en perfecte service dragen ze hoog in het vaandel! Je kan boxen bestellen met 6, 9 of 12 donuts en vervolgens kies je de smaken. Smaken waaraan je niet zal kunnen weerstaan zoals: Oreo, banaan, kersen, salted caramel, snickers enzovoort! Om je vingers van af te likken!

3.Le Pain Quotidien

Onze Belgische trots: Le Pain Quotidien. Lokale ingrediënten, gezond, vers en biologisch. Een goede menukaart en heerlijke gerechten. Geen wonder dat dit een succesverhaal is en ze vandaag internationaal bekend zijn. Ben je in de buurt van de dierentuin? Dan is dit een goed adresje voor de lunch. Goed gevulde tartines, salades of een croque monsieur of soep. Keuze voor ieder wat wils en hier hoef je zeker geen schrik te hebben om de foute keuze te maken. Woop Woop!

4.Pasta Please bij Bavet

Bij Bavet in Antwerpen in de buurt van het Havenhuis vind je traditionele pasta. Er zijn enorm veel pasta restaurants in Antwerpen, maar bij Bavet vind je veel verschillende versies van de typische pasta. De levering is snel en de aankleding van het restaurant gezellig en warm. Pasta is puur krachtvoer voor het bezoeken van het Havenhuis! You'll be ready for it.

Kan je niet wachten Antwerpen te bezoeken en er ineens een culinaire trip van te maken? Neem een kijkje op Deliveroo en ontdek wat anders lekkers op jou staat te wachten!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application