1. Food-trends
  2. Wat je favoriete burger over jou vertelt
Wat je favoriete burger over je vertelt

Wat je favoriete burger over jou vertelt

Lekker in de zetel genieten van die heerlijke burger uit je favoriete restaurant: aah, dat is pas het goed leven.  Of je nu keer op keer kiest voor een klassiek cheeseburger of je je telkens laat verassen met de Chef's special, jouw keuze vertelt meer over je personaliteit dan je denkt. Of ja: dat zeggen de experts van het internet toch. Het is aan jou om hier te ontdekken of het klopt!  Laat die burger bestelling maar komen.

De Traditionele Cheeseburger

Je bent het tegenovergestelde van een rebel. Waarom het ingewikkeld maken als de échte klassieke cheeseburger alles heeft wat je nodig hebt? Kortom, jij geniet van de kleine dingen in het leven. Jouw levensmotto: If it ain't broke, don't fix it!

De double-decker bacon cheeseburger

Aah, jij weet hoe je het meest uit je dag kan halen. Voor mag het allemaal wat extra zijn: extra burger, extra kaas, extra saus,... Want meer is toch altijd beter, niet? Sowieso ben jij dé levensgenieter in je vriendengroep. Groot gelijk, het leven hoort niet saai te zijn.

The Fried-Chicken Burger

Keuzes maken is niet je sterkste kant. Liefst zeg je ja op alles en heb je daardoor last van een overvolle agenda, dubbelgeboekte afspraken en rare smaakcombo's. Steeds beloof je jezelf om te veranderen en ondanks dat je nog ver verwijderd bent van je doel, één ding staat vast: die pizza hawai bestel je nooit meer.

De Zalm Burger

Voor jou mag het allemaal wat anders zijn. Twee verschillende sokken, scheefgetrokken lijnen, ontbijt voor lunch, dessertje eerst,... Jouw creativiteit en zotte kuren kent geen grenzen. Waarom niet een sushi burger met zalm en vlees?

De Grilled Cheeseburger

Jouw motto is "Go big or go home". Een dag geen adventuur beleefd, is een dag niet geleefd. Je houdt van competitie en wil altijd de winnaar zijn. Daarom let jij altijd op wat je eet, zodat je iedere challenge met volle energie kan aangaan.  

De Veggie Burger

Veggie lovers houden van anders te zijn. Normaal doen is niet voor de veggie lovers. Als er iets is waar ze niet van houden, zijn het kuddedieren. Met jouw passie overwin je één voor één de die-harde vleeseters. Goed voor je maag én de planeet!

De experten van het internet hebben gesproken, nu is het aan jou om een burger te bestellen. Wat zal het worden? Bestellen doe je hier! 

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application