1. Food-trends
  2. Organiseer een virtuele bruiloft dankzij DELIVEROO
Organiseer een virtuele bruiloft dankzij DELIVEROO

Organiseer een virtuele bruiloft dankzij DELIVEROO

Ook tijdens coronatijden, houdt Deliveroo ervan om de liefde te vieren! Voor de lovebirds die hun huwelijk hebben geannuleerd of uitstellen, biedt Deliveroo één gelukskoppel een virtuele huwelijkslunch aan voor vrienden en familie.

Door de huidige gezondheidscrisis zijn heel wat echtparen gedwongen om hun langverwachte huwelijksdag te annuleren of uit te stellen naar een latere - nog onbekende - datum. Velen onder hen besluiten om hun speciale dag niet zomaar te laten voorbijgaan en organiseren een videocall met hun gasten.

Het is niet omdat jullie huwelijksfeest niet kan plaatsvinden dat jullie niets kunnen organiseren om er toch een bijzonder moment van te maken met vrienden en familie. Daarom geeft Deliveroo één koppel dat op het punt staat om een virtuele bruiloft te organiseren, een voucher ter waarde van €500,00 om een feestelijke maaltijd aan huis te laten leveren bij alle genodigden.

Wat dacht je van een huwelijkstaart, lekkere bereide gerechten door chef-koks of champagne? Om alsnog feestelijk in het huwelijksbootje te stappen, kan je deelnemen aan de wedstrijd op @deliveroo_be.

Voor het gelukkige paar, maar ook voor andere geliefden, deelt Deliveroo hieronder een selectie restaurants die je thuis een feestelijke maaltijd bezorgen:

Brussel

Leuven

  • Cocktails en fingerfood van Bar Nine
  • Een selectie haute dogs van Würst

Gent

  • Een verrassingsmenu van de Chef van Door 73 

Antwerpen

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application