1. Food-trends
  2. Een online bedrijfskantine opzetten tijdens thuiswerken!
Een online bedrijfskantine opzetten tijdens thuiswerken

Een online bedrijfskantine opzetten tijdens thuiswerken!

Vele bedrijven schakelen massaal over op thuiswerken in deze tijden van Corona Crisis. Al vergt het wel enige aanpassing voor elke werknemer, gelukkig zijn er tegenwoordig allerhande tools om dit praktisch ook mogelijk te maken. Een laptop en een goede WiFi, allerlei programma's en bestanden in de cloud, een goede tool om online te communiceren en meetings te regelen, en we zijn vertrokken.

Deliveroo for Business to the rescue

Maar wat met de basics? We weten dat een goede maaltijd bijdraagt tot een meer productieve werknemer. Tegenwoordig bieden de meeste werkgevers op kantoor dagelijks een gezond stuk fruit aan, of een soepje met veel vitaminen, een (semi-gesubsidieerde) kantine maaltijd voor de lunch, hapjes tijdens een meeting, of zelfs een volwaardige avondmaaltijd bij overwerken. Wat nu er thuis gewerkt wordt? Deliveroo for Business to the rescue!

Restaurants gaan momenteel erg moeilijke tijden tegemoet, maar ze blijven wel beschikbaar voor bezorging die voor sommigen een tijdelijke redding blijkt te zijn. Deliveroo is er om de restaurants waar mogelijk te helpen en te ondersteunen om ervoor te zorgen dat ze kunnen blijven draaien. Ook werkgevers kunnen hierbij helpen door medewerkers vandaag toegang te geven tot de restaurants die het nu bijzonder moeilijk hebben via een zakelijke samenwerking.

Online bedrijfskantine

Bij Deliveroo kan je een online kantine opzetten zodat medewerkers maaltijden kunnen bestellen van duizenden restaurants die geleverd worden naar de 'home office'. Met een zakelijk account heeft elke werkgever de volledige controle over de bedrijfsuitgaven via een eigen portaal. Zo kan er als werkgever bepaald worden:

  • welk bedrag er per dag of per week besteed mag worden - dit kan semi-gesubsidieerd opgesteld worden zodat de werknemer het overige bedrag privé betaalt
  • wanneer dit bedrag besteed mag worden op deliveroo.be - dit kan beperkt worden tot bv. enkel weekdagen tussen een bepaald tijdsframe
  • hoe deze uitgaven gerapporteerd dienen te worden - er kan ingesteld worden dat er een projectcode of referentie moet opgegeven worden bij elke bestelling.

Alles wordt achteraf overzichtelijk maandelijks gefactureerd, er hoeft dus niet per bestelling betaald te worden.

Om de strijd met het coronavirus kracht bij te zetten, worden bestellingen vanaf heden ook contactloos geleverd. De bezorger plaatst de bestelling in een warmhoudtas geopend voor de voordeur, neemt twee stappen achteruit zodat de klant de maaltijd uit de tas kan halen.

Zet nu jouw online bedrijfskantine op en zorg voor productieve thuiswerkers!

Start hier: Account aanvragen

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application