1. Food-trends
  2. Deliveroo & Soubry leveren een LOVE pasta van 1 meter tot bij jou thuis
Deliveroo & Soubry leveren een LOVE pasta van 1 meter tot bij jou thuis

Deliveroo & Soubry leveren een LOVE pasta van 1 meter tot bij jou thuis

Jij Lady? Ik Vagebond! 

Op Valentijn is er niets gezelliger dan lekker samen eten. Dit laatste mag je letterlijk nemen, want voor Valentijn lanceert Deliveroo in samenwerking met Soubry een LOVE box die je samen op romantische wijze kan verorberen.

Deliveroo

 Wat is er romantischer dan met z'n twee slurpen aan een lange spaghetti sliert? Speel de meest iconische 'pasta-sliert' filmkus na op vrijdag 14 februari dankzij de 1 meter lange pasta van Soubry!

 Kom je graag verrassend uit de hoek? Dan is de LOVE box iets voor jou! Vanaf 14 februari kan je exclusief via Deliveroo bij pastarestaurant Bocca in Gent en Brugge en Ricotta & Parmesan in Brussel de LOVE box bestellen. Kies je  favoriete saus en ontvang er de 1 meter lange spaghetti van Soubry bij.

 

Het Belgische familiebedrijf Soubry is nummer 1 in ons land voor pasta en snelt verliefde harten te hulp met hun exclusieve pasta van 1 meter. In het kader van hun slogan "Soubry smaakt naar samen" spelen jij en je geliefde dankzij Deliveroo in no-time de pasta-sliert kusscène thuis na!

De gelimiteerde LOVE box is uitsluitend beschikbaar op  Deliveroo  tot en met zondag 23/02.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application