1. Food-trends
  2. De 7 beste hotspots voor ijsjes!  
De 7 beste hotspots voor ijsjes

De 7 beste hotspots voor ijsjes!  

  • Leestijd: 4 min

Nu dat de zomer min of meer is toegekomen in het land stijgen de temperaturen... en ook onze verlangens naar ijs! Daarom hebben wij enkele van de beste plekjes voor ijs in het land verzameld (getest en goedgekeurd!). Zoek jezelf een leuk plekje op in het park (of op het strand) en bestel je ijs op Deliveroo!

1. We smelten allemaal voor frozen yogurt!  

Deliveroo

Een lekkere dosis froyo met vers fruit en cookies: wij zeggen ja! Overheerlijk en het is bovendien ook nog eens perfect voor die summer body waar je al zolang aan gewerkt hebt!

Bestel bij Moochie in Antwerpen.

2. Het lekkerste pistache-ijs van 't stad!  

Deliveroo

Één van de beste ijssalons in Antwerpen staat natuurlijk op Deliveroo en kon zeker niet ontbreken in dit lijstje! Stel je voor: dit heerlijk bord vol met koude lekkernijen waar en wanneer je maar wilt? We zijn er zeker van dat je zal smelten voor hun pistache-ijs!

Bestel bij Cremerie Germaine in Antwerpen.

3. Teveel toppings? Nooit! Deliveroo

Een heerlijke froyo om lekker van te smullen! Kies al de toppings die je maar wilt en maak de lekkerste froyo ooit! Onze suggesties? Een sausje met karamel en een cookie topping of gewoon alles met chocolade! Aan jou de keuze!

Bestel bij Munch Me in Antwerpen.

4. Een ijsje of een milkshake?  

Deliveroo

I scream, we all scream voor de ijsjes van Zizi! Hun sorbets en ijsjes zijn gewoon ice-tastic! Niet nodig om in de rij te staan of om te wachten op de ijsjeskar, Deliveroo is hier! Onze tip? Bestel je lievelingssmaak per liter! Of laat je verleiden door een romige milkshake…

Bestel bij Glacier Zizi in Brussel.

5. Froyo tijdens de brunch is toegestaan!

Deliveroo

Yoghurt is lekker, maar het is nog eens zoveel lekkerder als het bevroren is. Een feit dat bewezen werd door het hele Deliveroo team! Probeer veel toppings toe te voegen, ze zullen je gedurende de rest van de dag blij maken! En waarom geen froyo eten tijdens een  zomerse brunch? Je gasten zullen je dankbaar zijn!

Bestel bij  Frozen - The Yogurt Bar in Luik.

6. I scream for this ice cream!

Deliveroo

Als je dan toch eventjes een cheatday inlast, doe je het beter goed! En met het heerlijke ijs van Franchi G zal je je niet eens schuldig voelen! Je buikje zal je dankbaar zijn. Wie smelt er nu niet voor die chocoladesaus? En al dat heerlijke aardbei-ijs gezien? Yes please!

Bestel bij Franchi G uit Liège.

7. Sprinkles and ice make everything nice!

Deliveroo

Hou het hoofd koel met de heerlijke ijsjes van Capoue! Je hoeft niet eens je plekje te verlaten, wij brengen het naar je toe, zelfs als het snikheet is! Vergeet vooral niet de kleurrijke suikerbolletjes toe te voegen voor de perfecte foto op instagram! Bekijk ook zeker hun party kits: 2, 3 of 4 smaken, vele hoorntjes en toppings naar keuze!

Bestel bij Capoue in Flagey, Boondael, Keym, Thieffry, Vergote in Brussel.

Heeft deze post je zin in ijsjes aangewakkerd? Bestel jouw ijs op Deliveroo en we brengen het naar je toe in 30 minuten! Op het strand, op kantoor of in het park, er is geen excuus om geen ijs te eten!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application