1. Food-trends
  2. Contactloze levering voor alle bestellingen
Contactloos leveren voor alle bestellingen

Contactloze levering voor alle bestellingen

Bij Deliveroo doen we er alles aan om de veiligheid van onze klanten, koeriers en restaurant te waarborgen tijdens de uitbraak van COVID-19. Om jouw veiligheid en die van onze restaurants en riders te beschermen, zullen alle bestellingen bij Deliveroo nu contactloos worden opgehaald en bezorgd.

Contactloze levering

Een contactloze levering betekent dat je koerier aanklopt of aanbelt, je bestelling bij de deur zet, en op afstand wacht tot je de bestelling ophaalt. Hier is hoe het werkt:

  • Zodra je de Deliveroo-app opent, zie je een pop-up met de melding dat alle bestellingen contactloos worden geleverd.
  • Je wordt gevraagd om aanvullende bezorginstructies. Laat hier weten waar de rider je bestelling neer kan zetten.
  • Je krijgt een melding wanneer je rider in de buurt is om je eraan te herinneren dat je bestelling contactloos zal worden geleverd.
  • Zodra je rider is aangekomen, zal hij je eten veilig in de thermozak opengerist op de grond naast je deur plaatsen.
  • Uw rider zal minstens 1,5 meter achteruit stappen en wachten tot je je bestelling ophaalt.

We begrijpen dat dit een verontrustend moment is voor iedereen en we willen ervoor zorgen dat ons leveringsproces veilig is voor iedereen. Daarom hebben we extra voorzorgsmaatregelen genomen en hebben onze restaurant partners gevraagd om een contactloze afhaling te introduceren bij de Deliveroo riders. We hebben onze partners voorzien van voorschriften om in hun restaurant te plaatsen, zodat de nieuwe veiligheidsmaatregelen door iedereen begrepen en gerespecteerd worden.

Bovendien hebben we continu contact met onze riders en hebben we hen op de hoogte gebracht om de bestellingen vanaf nu volledig contactloos te leveren.

Ons Deliveroo team is volledig toegewijd om jou te voorzien van een veilige en vooral lekkere maaltijd. We hopen dat deze nieuwe functie zal voldoen aan dit doel.

Geniet van je eten en blijf veilig!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application