1. Food-trends
  2. Comfort food : 5 hartverwarmende wintergerechten
Comfort food: 5 gerechten waar je warm van wordt

Comfort food : 5 hartverwarmende wintergerechten

De winter staat weer officieel voor onze deur. Korte, natte dagen met hier en daar een kans op zonneschijn. Maar laat je niet bedotten! De zon mag dan wel eens schijnen, ze is allesbehalve warm. Wij hebben alvast de oplossing: stevige wintergerechten waar je helemaal warm van wordt.

1/ Spaghetti bolognaise

Deliveroo

Er bestaan evenveel recepten spaghetti bolognaise als er mensen zijn op de wereld. En natuurlijk is de jouwe de beste. Homemade of home delivered? Aan jouw de keuze. Eén ding staat vast: er is niets beter dan dit op een koude winterdag.  

Bavet

Antwerpen, Gent, Leuven

2/ Stoemp met worst

Deliveroo

Grootmoeders keuken is de beste keuken! Stoemp is een gerecht dat je waarschijnlijk verschillende keren hebt gegeten en de herinneringen eraan geven je ongetwijfeld een gelukzalig gevoel. Een beter wintergerecht kunnen we ons echt niet voorstellen!

Les Brassins
Keyenveldstraat 36 - 1050  Elsene

3/ Ballekes

Deliveroo

Ball's n Glory weet ongetwijfeld meer over de echte Belgische winterkeuken dan wij. Wie gaat nu niet smelten van heerlijke handgedraaide ballen op een bedje van puree, omringd door 2 hemelse sauzen. Njam!

Balls & Glory  
Gent, Leuven, Antwerpen, Brussel

4/Soep

Deliveroo

Niets is beter voor de ziel dan een heerlijke kom soep. Bouillons, gebonden of een stevige pureesoep, aan jou de keuze! Geen zin in de klassieke tomatensoep met balletjes? Wij raden de Tom Kha Kong soep van Thai Café aan. Gewoonweg heerlijk!

Thai Café
Chaussée de Bruxelles, 208, Waterloo - 1410

5/ Hot Dogs

Deliveroo

Waan jezelf even in Manhattan met de heerlijke homemade hot dogs van Huggy's Dogs in Luik. Heb je na een shoppingtrip nood aan een opkikker? Dan je ben je daar op de juiste plaats.

Huggy's Dogs
Rue Pont-d'Avroy 30, Luik, 4000

Sterf je van de honger? Bestel hier één van de bovenstaande gerechten.  

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application