1. Food-trends
  2. Alle frietjes zijn mooi!
Alle frietjes zijn mooi

Alle frietjes zijn mooi!

  • Leestijd: 4 min

Bij Deliveroo discrimineren we niet… slank, dik, mini, lang – alle frieten zijn mooi! Belgisch, Frans, Engels, Nederlands – alle frieten zijn lekker! Ter ere van de Nationale dag van de friet – jep, dat bestaat – vieren we de diversiteit van de bescheiden frituur door een kleine opsomming te maken van onze favoriete variaties van deze lekkere gebronsde snackjes. Neem een kijkje bij deze prachtige creaties en we zijn zeker dat je het ermee eens bent – ongeacht de vorm of maat, alle frietjes zijn mooi.

Slanke Friet

Laten we beginnen met de klassieke friet. The original gangster. Degene die alles gestart heeft. Zonder deze friet zou de wereld van friet niet zo interessant en prachtig zijn als dat hij is vandaag. Als je het aan ons vraagt zullen slanke frietjes altijd tijdloze schoonheden zijn.

Deliveroo

Hand gesneden dubbel gekookte friet

Knapperig aan de buitenkant, zachtaardig aan de binnenkant, deze luxe friet ziet er chunky uit maar geloof maar, ze zijn ook behoorlijk funky. Dankzij hun perfecte gewicht zijn ze uitstekend om te dippen.

Deliveroo

Twisters

Een twist van de klassieke friet zijn deze heerlijke twisters. Kaas eroverheen, zure room. Mocht iets je moeten overtuigen dat fries before guys gaan en frietjes voor grietjes – dan is dit het.

Deliveroo

Curly friet

Stop de onmogelijke standaarden die door de media zijn gesteld! Echte frieten hebben vormen. Geen paniek – alle frietjes zijn echte frietjes en we kunnen (bijna) geen favoriete frietjes kiezen.

We houden van deze frietjes met een twist (letterlijk). Dat kan komen door hun licht gekruide exterieur, hun veerkrachtige interieur of het feit dat ze leuk zijn om mee te spelen… Hoe dan ook, wij zijn verkocht!

Deliveroo

Aardappelpartjes

Lang niet gek en krokant aan de buitenkant, maar een verrassend softe binnenkant. Aardappelpartjes zijn wat aardiger dan de klassieke slanke friet. Zout en licht gekruid, deze partjes zorgen voor een gezond gevoel waar bijna iedereen van houdt.

Deliveroo

Oh, zo geliefde zoete aardappel friet

Dump je lover en breng de dag door met een nieuwe lover. Een favoriet van de gezondheidsbewusten onder ons. Zoete aardappelfrietjes hebben veel terrein veroverd in de afgelopen jaren. Genieten zonder schuldgevoel. De spanning van cheaten zonder te cheaten. Dat is de (stoute) droom!

Deliveroo

Pittige tante frietjes

Alleen voor pittige types! Deze slanke frietjes zijn bedekt met ui, jalapeños, Parmezaanse kaas en pittige saus. Hierdoor hebben ze een rauw randje. Sommigen onder ons vinden deze jongens een beetje 'too hot to handle' – we hebben je gewaarschuwd.

Deliveroo

Kies je favoriet, geniet en geef wat liefde terug aan die friet. Wanneer vriendschap eindigt over het laatste frietje – bestel genoeg voor iedereen!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application