1. Food-trends
  2. 5 gerechten om te eten zonder bestek
5 gerechten om te eten zonder bestek

5 gerechten om te eten zonder bestek

  • Leestijd: 4 min

Je hebt het waarschijnlijk al meegemaakt: je bent op je werk, in het park of je hebt gewoon geen propere messen of vorken in huis. Bovendien heb je ook nog helemaal geen tijd en zin om de afwas te doen. Soms ben je nu eenmaal ergens zonder enig bestek. Gelukkig zijn er meer dan genoeg opties waar je enkel je handen nodig hebt, of waar het bestek gebracht wordt. En we beloven dat het geen zooitje wordt!

  1. Mamma Roma

Deliveroo

De heerlijke pizza's van Mamma Roma zullen je niet enkel doen watertanden, ze zijn bovendien ook nog eens gesneden in een vierkante vorm. Geen vechtpartij meer over dat laatste stuk, iedereen heeft zijn eigen deel. We garanderen dat het geen knoeiboel zal zijn!

Mamma Roma in Chatelain, Boondael, Flagey, Jourdan en Parvis St. Gilles.  

  1. EXKi

Deliveroo

Wat is er beter dan wakker te worden op een luie zondag en een heerlijke brunch in het park eten? En we weten allemaal dat één van de beste brunch opties van EXKi komt! Iets gezond of liever meer gesuikerd? We zijn er zeker van dat je iets naar je smaak zal kunnen vinden! Ze maakten zelfs een gids met de beste picknick plekjes in de stad!

Bestel bij EXKi in Brussel en Antwerpen.

  1. Boco

Deliveroo

En als je geen bestek hebt, kunnen we er nog altijd naar je toe brengen! Met de fantastische picknick dozen van Boco wordt alles dat je nodig hebt naar je toegebracht! Lekker eten, bestek inbegrepen! Is het geen tijd voor een romantische picknick? Geen voorbereiding nodig!

Bestel bij Boco in Brussel.

  1. Del Popolo

Deliveroo

In een creatieve bui? Of zin in speciale combinaties? Bij Del Popolo kan je je eigen pizza samenstellen! Kies je eigen kaas, vlees, groentjes… wat je maar wil! De combinaties zijn eindeloos! De beste pizza die er is, speciaal voor jou! Om het helemaal af te maken, bestel er enkele frisse biertjes bij. Perfecte match, niet?

Bestel bij Del Popolo in Antwerpen.

  1. Hoeked

Deliveroo

Zelfs als je teveel gegeten hebt, is er nog altijd plaats voor een lekkere donut! En wij zijn helemaal hoeked aan de insta-waardige donuts van Hoeked. Bestel er eentje voor jezelf of bestel een grote doos om te delen (of niet…)!

Bestel bij Hoeked Doughnuts in Antwerpen.

Heeft al dit eten je honger gemaakt? Of gewoon zin gekregen in iets lekkers? Bestel hier je favoriete gerecht en laat het waar en wanneer je maar wil leveren!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application